• 158
    üç açıdan önemli bir maçtır;

    1- #222257 no.lu entryimizin birinci paragrafında bahsettiğimiz -(bkz: arda turan)'ın değştirilince kızıp (bkz: neeskens) ile "çak" yaptıktan sonra, elini sıkmak için uzatan (bkz: frank rijkaard)'a "zzzztt erenköy" yapıp elini havada bırakarak, rijkaard'ın önünden geçip kulübedekilerin ellerini tek tek sıkması- hadisesi bu sefer yerini, arda turan ın değiştirilince başta neeskens ve ardından rijkaard'ın ellerini sırayla kulübedekilerle birlikte tek tek sıkıp montunu giyerek soyunma odasının yolunu tutmasına bırakmıştır.

    bu ilişkilerdeki sorunun düzelmiş olduğunun güzel bir kanıtıdır ve galatasarayımız açısından çok sevindirici bir gelişmedir.

    2- uzun zaman sonra iki farklı bir galibiyet alınmıştır.

    3- kalecimiz maçı gol yemeden tamamlamıştır.(gerçi sivassporun da gol atmaya mecali yoktu)

    ayrıca bu maç ercan saatçi ye edilen küfürlerle hafızamıza kazınmıştır. tasvip etmiyoruz. ayıptır. hiç olmazsa şu anneye bacıya küfür olayı tribünlerimizde duyulmamalıdır. ölüsüne dirisine gider yapılabilir.

    hiç kimse aldığımız 2-0 lık sonuca aldanmamalıdır. sivas çok kötüydü. attığımız goller ise sistem gereği filan değildir. birinci gol sivasspor'un zayıflığı ve takımımızın futbolcu kalitesindeki üstünlüğü nedeni ile yapılan baskı esnasında, sivasporlunun birine çarpan top ve (bkz: nonda)'nın fırsatçılığı sayesinde, ikinci golümüzde sivasspor kalecisinin ahmaklığı ve uzun zamandır uygulanmayan bir kuralın hatırlanması neticesinde, sivasspor barajının (bkz: kewel)'in vurduğu bazukadan korkması da eklenerek kazanılmıştır. uygulanmaya çalışılan sistemin ve saha içinde futbolcuların yerlerinin değiştirilmesi varyasyonlarının sonuca etkisi sıfırdır. ha bu değiştirmeler (özellikle sabrinin ileri alınması) güzel ve doğru olmuştur ama gol atma anlamında sonuca katkı sağlamamıştır.

    son olarak:
    (bkz: aslanım sabri)
    (bkz: seviyorum ulan)
App Store'dan indirin Google Play'den alın