aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 4853
    türk telekom arena'nın açılışında ortalık ıslıktan yıkılırken yırtınırcasına mikrofondaki zat-ı alkışlayan, gezi döneminde tek tek parmakla "her yer taksim" diye bağıran taraftarı polislere işaret eden, 15 temmuz ertesinde sebo reis'in darbe gecesi sırtında bayrakla sokaklarda çekilmiş fotoğrafı eşliğinde bol bol mesaj veren, darbeden sonraki ilk resmi maç olan 13 ağustos 2016 beşiktaş galatasaray maçı'nda kendine ayrılan yeri "ya devlet başa ya kuzgun leşe" başta olmak üzere başbakanlık danışmanlık ofisinden çıkma irili ufaklı onlarca pankartla dolduran taraftar şeysi. aynı tribünleri paylaştığı camia tarafından bile bu sebeple dışlanmış, artık tribünleri bağırtamayacak hale gelmişken 22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçı koreografisinde fetö propagandası yaptığı iddia edilmektedir.

    olay her derbi sonrası ortaya çıkan deli saçmalarından televizyon ekranlarına, oradan da başbakan tarafından gelen soruşturma talimatına kadar gelmiş durumda. koreografileri hazırlayan ultraslan uni'nin eski başkanı rafet karanfil'in dediğine göre daha önceden ak parti yönetiminden gelen bir koreografi talebini reddetmişler. insan ortada fol yok yumurta yokken ortaya çıkan bu söylemleri, ülkenin bir numaralı düşmanının yaptığı açıklamanın(!) nasıl oluyorsa bir anda herkesin malumuna gelmesini, bu iddiayı yüksek sesle dillendiren yegane basın yayın(!) organlarını ve bu bilgiyi alt alta koyunca ortaya başka bir ihtimal gelmiyor.

    bugün bu yeni türkiye denen ülkede, dünyanın en büyük çamur atma yöntemi "fetöcü" demek.
    herhangi mantıklı bir sebebe, delile gerek yok.
    ırzına geçen bir adamı şikayete karakola gitsen en iyi ihtimalle bir gece gözaltı geçirip salıverilir.
    ama gözüne kestirdiği biri için "fetöcü" diyerek anında tutuklatabilirsin.
    uyduruktan da olsa bir iddianame görene kadar gözaltında günler hatta aylar geçirebilir. göreceği akıl almaz muamele de cabası. bugün "fetö" üyeliğinden gözaltına alınmış durumda olan onbinlerce insan var. ancak aradan geçen 1.5 yılda henüz fetö üyeliğinden hüküm giymiş bir tek allah kulu yok...

    "hocaefendi" ile görüşmüş, elini eteğini öpmüş, okutmuş-üfletmiş(!), onun sayesinde bir yerlere gelmiş adamlar, hayatı boyunca bu yapılanmaya karşı gelip mağduriyet yaşamış insanları "fetö üyesi" diye ayırıp gözaltına aldırıyor.

    komedi filmi diye yazsan yapım şirketi siktir git der, ama türkiye bunu yaşıyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın