• 100
    hakkında hayretle takip ettiğim yorumlar yapılan uygulama. videonun başında da eyyamcı hakemler olacak o yüzden çözüm getirmez, bizim gibi ülkelerde adaletli maç oynanamaz falan.

    yahu ne yapalım o zaman elimizi kolumuzu bağlayıp mevcut sistemde devam mı edelim, nasıl olsa video hakem olsa da adalet olmayacak diye ?

    hiçbir şeyi değiştirmeye çalışmayalım mı? nasıl olsa düzelmez kalsın böyle, bizim ülkede zaten adalet olmaz. niye olmasın kardeşim gerizekalı mıyız barbar mıyız biz ? bu ülkede adalet, hak, hukuk, özgürlük isteyen düzgün insanlar yok mu ? bir şeylerin değişmesi lazım artık. her alanda. bunun için de, zaten bizden bir bok olmaz, bu ülkede adalet olmaz, hiçbir şey olmaz, bunlar zaten seçimi kazanır ben oy vermiyim gibi bir düşünce yapısından çıkmamız lazım. bu ülkede on milyonlarca güzel, adil insan var. adalet de sağlanır, özgürlük de.

    20-30 sene önce futbolda kaleciye geri pas vardı, şu an saçma gelen yüzlerce kural vardı belki de. bundan yıllar sonra umarım ben de torunlarıma aynı şekilde, bizim zamanımızda hakem diye bir kavram vardı, hem de insandı bu. maçları adaletsiz yönetip herkesi çıldırtırdı, çok şanslısınız şimdi yok bunlar :( demek isterim. video hakem de adalete giden ilk adımdır, artılarıyla, eksileriyle.

    kusursuz bir sistem asla değildir. ama en azından sahada görmedim o yüzden yanlış karar verdim bahanesine sığınan hakemlerin, 70 milyonun gözü önündeki videolu bariz pozisyona da görmedim diyip eyyam yapma şansı olmayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın