resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 1556
    kendisiyle ilgili şu (bkz: younes belhanda/#2261660) entry’i girdiğimde canları sağolsun renktaşlarım eksilemişler ancak bu entry’i yinelemek istiyorum ve hatta o entry de geçen “deplasmanda akıl tutulması” cümlesine, ev sahibi maçlarda da akıl tutulması olarak ek yapıyorum. aksini düşünen ve “yok kardeş bu adam şunu yaptı görmedin mi ?” diyen olursa benim görmediğim şeyler neymiş görmek isterim.

    demek istediğim kesinlikle neden kötü oynar düşüncesi değil. elbet katkı veremediği, eksik olduğu, başarısız olduğu maçlar olacaktır ancak biz necati ateş’in 10 numara giydiği dönemde bile kendisinden futbol adına güzel şeyler izliyorduk. şimdi bana galatasaray’ın 10 numarası olan belhanda’nın bu forma ve numara’nın hakkını veren gözle görünür birşeyini gösterin.

    opta istatistikten şu kadar başarılı koşu, bu kadar isabetli pas mas değil arkadaş. galatasaray 10 numarası asist yapar, gol atar, geminin dümenidir. çoğu zaman onun için gelirsin stada veya ekran başına. ancak ben bu adamın henüz dümeni eline aldığını bile görmedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın