resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 1544
    saha içindeki performansı kötüydü ama 22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçında gördüğü kırmızı kart haksız oğlu haksızdı. dünyanın hiçbir yerinde kalecinin darbesiyleyere düşen oyuncuya sarı kart vermezler. adam kendini atmamış, tiyatro yapmamış, sadece yavaşlayıp kasten kalecinin temasını beklemiş. faule maruz kalan oyuncuya sarı vermek gibi bir psikopatlığı ancak cüneyt çakır yapabilirdi.

    adam kalecinin dengesiz geldiğini görüp yavaşlıyor, kaleci onun ayaklarına çarpıp dengesini bozunca da düşüyor. buna en fazla "faul yok" diyebilirsin ki kameni belhanda'nın dengesini de bozuyor. belhanda'ya aldatmaya yönelik sarı kart veriyorsan her maç en az 4-5 tane hakemi aldatmaya yönelik sarı kart çıkması gerekir.

    bu mantıkla topu saklayıp arkadan dengesiz gelen rakibin temasıyla düşmek de sarı kart. kalecinin kale sahasında topu tuttuktan sonra rakip forvetin çarpmasıyla kendini yere bırakması da sarı kart. kayarak gelen rakipten topu kasten son anda kurtarıp faul almak da sarı kart. rakibin faul yapmak üzere geldiğini görüp süratle kaçmayan herkese sarı kart. böyle bir mallık olabilir mi?

    neyse bir hafta tribünde otursun da aklını başına toplasın yunus efendi. inşallah bu haksız kart hayırlara vesile olur*
App Store'dan indirin Google Play'den alın