resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 4033
    bugün bir şekilde kırmızı çizgi denilen programı izleme mecburiyetinde kaldım. aslında gayet hoş bir konsept,sanki bir köy kahvesinde oturmuş okey taşlarının gürültüsü eşliğinde,önünde oralet,masanın ulaşamayacağınız tarafında da bir posta gazetesi varmış gibi hissettiriyor. tabi keyif almanız için bu vasatlığın program başına ne kadar kazandırdığını düşünmemeniz gerekiyor.

    her neyse,bu programın yorumcularından biri olan ve galatasaraylı olduğunu iddia eden mehmet ayan isimli şahıs tüm program boyunca galatasaray'ın,dolayısıyla tudor'un sisteminin ne kadar zayıf,abartılmış ve çözülmeye hazır olduğundan bahsetti durdu. ancak programın bir yerinde galatasaray'ın üçlü savunmayla oynayabileceği haberini alınca bir anda mevcut sistemin ne kadar harika olduğunu ve tudor'un fenerbahçe'ye galibiyeti hediye etmeye çalıştığını ima etti. şimdi bu ''piç'' tudor'un halihazırda üçlü savunmaya ne denli yatkın olduğunu ve geçtiğimiz yıldan bu yana çeşitli maçlarda oynattığı bilmiyor olabilir mi? elbette hayır. beyefendimizin tek derdi tudor'un bir şekilde paketlenip, yerine kendi dilinde kıçını yalayıp ve bu sayede tüm vasatlığına aldırış etmeden takım içi haber kanallarını ve çeşitli mecralarda iş fırsatlarını açık tutacak yerli bir teknik direktörü galatasaray'a yamamak. tercihen de fatih terim,e hoca biriktirmeyi sever böyle ucuz yalakaları.

    başarılar hocam,sezon başından bu yana ortaya koyduklarınla beni kazanmayı başardın,ayrıca unutma bugün kazanırsan üzerinden geçeceğin tek şey fenerbahçe'nin şampiyonluk hayalleri olmayacak,mehmet ayan gibilerin sana karşı beslediği kötü niyetli,sefil düşünceleri de olacak .
App Store'dan indirin Google Play'den alın