• 221
    fenerbahçe'nin 2. ve 3. bölgede baskı yapacağını düşünürsek orta alanda fernando ve ndiaye'nin dışında orta saha özelliği olan 3. bir oyuncunun kullanılması baskıdan kurtulma açısından önemli. akla ilk gelen tolga. lakin tolga yaklaşık 1 aydır takımdan ayrı ve fiziksel olarak ne durumda bilemiyoruz.

    geçen konya maçında 15-20 dakika kadar oynayabilseydi bu maç için düşünülebilirdi. hiç oynamamış olması ve şu maçtan önce de takımla beraber çalışıp çalışmadığına dair en ufak bir işaretin olmaması bende soru işaretleri doğurdu. rodrigues'in oynadığı anlarda pres yeteneğimizde maalesef bir düşüş oluyor.

    lafı uzatmayayım, buradaki bir çok arkadaşımız gibi bende selçuk'un miadının dolduğunu düşünüyorum. selçuk inan başlığına yazdıklarım da bu görülür, ama selçuk'un konya maçında oyuna dahil olmasıyla beraber hem topu çok daha fazla kendimizde tuttuk, hem de belhanda'nın oyuna katkısı arttı. selçuk da eski günlerinden esintiler sununca konya'yı çözebildik.

    bu maçta da tolga ve rodrigues'in soru işaretli olmalarını da dikkate alarak selçuk'u kullanmak, topun çok daha fazla bizde kalmasını sağlamak demek. ndiaye'nin de hücuma katkısını artırmak demek, çizgiye yakın oynayan belhanda'nın da etkinliğini artırmak demek.

    ben sorumlu olsam derinde fernando, önünde selçuk-ndiaye ikilisi ile başlarım. belhanda ve feghouli'de 10 numaradan kırma açık oyuncuları olarak görev yapar. bekleri de daha çok orta pozisyonuna sokabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın