• 807
    önümüzdeki bir kaç sene içinde galatasaray dışında diğer takımlarda olması muhtemel değişiklikler aşağıdaki gibidir.

    1. trabzonspor'dan gönderilecek olan ersun yanal'ın yerine kendisine kulübünde haksızlık yapılan rıza çalımbay tadında bir adam gelir ve sezon sonuna kadar onunla idare edilir.

    2. sezon sonunda avrupa kupalarına son birkaç maçta katilabilen beşiktaş şenol güneşi gönderir, yerine eski yardımcısı genç ve başarılı tamer tuna getirilir. bu arada besiktastan ayrılan şenol tabiki trabzona gidecektir.

    3. ligde ilk 3e giren aykut kocaman'ın oynattığı futbol taraftarlarca begenilmez ve taraftar baskısıyla aykut kocaman konyaspor, bursaspor tadında yönetimi tarafından işi ciddiye alınan bir takıma postalanır. bu süreçte en iyi seçenek ligi bilen ersun yanal olacaktır.

    4. 2018-2019 sezonu başlar: ersun yanal fenerbahceyi, tamer tuna beşiktaşı, senol güneş trabzonspor'u çalıştırmaktadır.

    5. sezon içinde ilk fireyi trabzonspor verir ve senol güneş'i 9-10. haftalarda şutlarlar. yerine anadolu'nun bagrindan kopan bir hoca gelir.

    6. beşiktaş'ta ve fenerbahce'de tamer tuna ve ersun yanal sorgulanmasına rağmen sezonu bitirirler.

    7. 2019-2010 de ersun trabzonspor'a senol güneş tamer tuna'nın üzerine beşiktaş'a, kulübünde türkiye kupası kazanan ve ligi 4. bitiren aykut tekrar fenerbahce'ye döner. ve suanki mevcut duruma geçilir. sonra.

    8. 1

    9. 2

    10. 3

    11. 4

    12. 5

    13. 6

    14. 7

    15. 1
App Store'dan indirin Google Play'den alın