resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 1922
    22 ekim 2017 galatasaray fenerbahçe maçında mutlak suretle oynaması gereken futbolcumuz. umarım 4 haftalık ara maç kondisyonunu etkilemez. yani etkileyecektir elbette ama bu maçta savunmadaki enerjisine ihtiyacımız var. fazlasıyla var.

    zira fener ataklarını büyük oranda kanatlardan yapıyor. daha da özele inecek olursak kendi sağ kanatlarını çok yoğun kullanıyorlar. isla+giuliano ikilisi dirar'ın da yardımıyla rakiplerin sol tarafını ciddi derecede zorluyor. sol kanattan getirecekleri topları, feghouli-mariano ikilisinin hem defansif yönlerinin iyi olmaları hem de hücum adına caydırıcı olmaları nedenleriyle daha kolay savunuruz.

    ancak kendi solumuz hem defansif hem ofansif manada sağ tarafımızın yanından geçmiyor. bu yüzden sebep tolga'nın varlığı hem genel olarak orta alan üstünlüğünü kaybetmememizi sağlayacak hem de özelde sol çizgimizi daha iyi savunmamızı sağlayacak.

    haa, diyelim tolga yetişmedi. ben olsam belhanda'yı sol çizgiye yaklaştırır, derinde fernando önlerinde 2 adet 8 numarayla çıkarım maça. selçuk ve ndiaye'nin aynı anda sahada olmalrı kaymalarda daha başarılı olmamızı sağlar.

    dostlar, bu maç çok önemli. herkes her futbolcu çok önemli. allah yardımcımız olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın