• 1627
    çok yetenekli bir takım değildir ve çok yetenekli bir oyuncu havuzu da yoktur. bu masala inanmayı bir bırakalım önce. ''bu olsa uçarız, şu olsa kaçarız'' falan hikaye anlatmayalım kendimize.

    bu dakikadan itibaren arda, burak, selçuk, emre, caner, gökhan gönül ve bunlarla takılan kim varsa bu takımla ilişkisi anında kesilmeli. ardından zeka anlamında büyük sıkıntıları olan yasin, ozan tufan, volkan şen gibi isimlerin bu takımla ilişkisi anında kesilmeli. futbol zekası ve yetenek olarak büyük sıkıntıları olan mehmet topal ve her oynadığında bizi yakan ömer toprak'ın bu takımla ilişkisi anında kesilmeli. gökhan töre'nin de tabii ilişkisi kesilmeli. tabii lucescu ve federasyonun da değişmesi gerektiğini söylememe gerek yok.

    şimdi bütün sıkıntılı parçaları attığımıza göre direk 2020 elemelerinde takımımızı oluşturacak oyuncu havuzu kabaca bu isimlerden oluşmalı: babacan, harun, çağlar, kaan, serdar, okay, tolga, oğuzhan, hakan, emre mor, cengiz, enes, emre akbaba, cenk, yusuf, abdülkadir.

    bunlar geldi aklıma. tabii bu 2 yılda savunma anlamında parlayan oyuncuları da katarak eksikleri tamamlarsın.

    dediğim gibi yetenekli olduğumuza falan çok inanmıyorum. öyle kazanmayı falan da umursamıyorum. sahada nefret etmeyeceğim, elinde geleni verdiğine inandığım bu futbolcular olsun yeter. sevinirken tam sevinelim, üzülürken tam sevinelim. her mağlubiyette ayrı bir rezillik öğrenmeyelim yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın