aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 4839
    (bkz: #2254454) numaralı girimde de belirttiğim üzere 30 eylül 2017 galatasaray kardemir karabükspor maçında bu grubun arasında, kale arkasında tribündeydim. (u: bileti oradan bulabildim, ekşi duyuru'daki başlığına mesaj attığım ağabeye bilet konusunda yardımcı olduğu için çok teşekkür ederim.) öncelikle bahsi geçen maça gidebilen arkadaşlardan dikkatlerini toplayarak kendi kendilerine şu soruyu cevaplamalarını isterim. kendim yanlış tahlil etmediysem, bu kale arkası tribünündeki güruhtan hiçbir spor karşılaşmasına yakışmayacak derecede çok ve yoğun sigara dumanı çıkıyordu. şimdi eleştirilerime geçeyim.

    30 eylül 2017 galatasaray kardemir karabükspor maçında 25 dakika seni sevmeyen ölsün, 20 dakika alpaslan dikmen* söyleyerek değil stadı yedi düveli uyutan, kendilerine eşlik etmeyi reddeden bizlere küfür kıyamet söylenen baskıcı, ağzı bozuk bir topluluktur.

    eski ali sami yen düzeninde kapalı denecek tribünün* örnek taraftarlığını* üstlerine alıp kendilerine ana avrat denebilecek şekilde savurdukları küfürleri kulaklarımla duydum. rakibi ıslıklamayı kendileri top rakipteyken arabesk kasedi doldurdukları için üstlerine alındılar bildiğiniz. sağındaki eski düzende adı numaralı olan, solundaki eski düzende adı kapalı olan tribüne, eski açık'a kısaca diğer tüm tribünlere nefret kusuyorlar.

    yazıklar olsun. galatasaraylılık bu değil. ultras bu değil.

    özetle; rahmetli alpaslan ağabeyin oluşturduğu grubun yerinde yeller esiyor. çok yazık. ikide bir sebo reis, hay reisinize zeval gelmesin ya! dilerim tribünlerden hızla silinir gidersiniz.

    yaşasın bağımsız galatasaray taraftarı! siz değil ulan.

    düzenleme: yıldız balonu ekledim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın