resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3782
    özellikle yapılan transferlerdeki etkisi ve kadro mühendisliği sebebiyle bir tebriği hak ediyor. alınan her oyuncu şu ana kadar sistemin bir parçası oldu ve geçen sezon performansı tartışılan tolga ciğerci, rodrigues, linnes gibi oyuncuların performansı arttı. sürekli sakat olduğu için eleştirilen serdar aziz savunmanın bel kemiği oldu. sabri ve semih'i yolladı, selçuk ve yasin'e kolay kolay süre bile vermiyor.

    sneijder konusunda ben hala yanlış karar verdiği görüşündeyim ama oynanan oyun ve gelen sonuçlar kendisini haklı çıkarıyor. eğer sneijder'le konuşup yeni oyun planında yalnızca hamle oyuncusu olarak düşünüldüğünü kendisine söylese ve maçlarda 2.yarılarda sneijder'i kullansa çok daha güçlü olmaz mıydık diye düşünmekten kendimi alamıyorum. selçuk inan'ın yapmasını istediği şeyi gözü kapalı yapardı sneijder ve dahası tek pasıyla bir şutuyla maçı getirebilecek oyun zekasını anlatmaya gerek olmayan bir oyuncu.

    neyse bu konuyu fazla kurcalamak istemiyorum, can sıkıcı ama sonuçta kazanan her zaman haklıdır. kaybettiğinde de bunları deşecek değilim, benim derdim galatasaray, galatasaray'ın iyi olması.

    kendisinin şu ana kadar gösterdiği performans ise yeni bir teknik direktörün galatasaray'la başladığı en iyi sezon başlangıçlarından biri. yalnızca puan olarak değil bu durum oyun olarak özellikle.

    en son 23 ekim 2013 galatasaray fc kopenhag maçında bu sezon yaptığımız presli oyuna benzer bir maç çıkarmıştık. o maçta bile 1 devre oynamıştık o şekilde. zaten o kadronun yaş ortalaması vs 90 dk için prese uygun değildi.

    bu sebeple kendisinin yaptığı iş, ilk onbirin neredeyse tamamı yeni bir takımda bunu yaptığı da düşünülünce büyük iş. tabii ki eksikleri var, hatta çok eksiği var ama dilerim tecrübe ede ede kendisini de geliştirir, bu süreçte iş kazaları da olacak, kötü oynadığımız da, hatta beklenmedik sonuçlar da alacaktır, rakipleri şenol güneş, ersun yanal, aykut kocaman(!) gibi ligde şampiyonluk yaşamış, kupalar kazanmış hocalar, abdullah avcı gibi yıllardır aynı kulüpte görev alan hocalar. kendisinin hocalık kariyerinin zirvesi burası, buradan sonra ya geriye doğru gidecek ve türkiye ve avrupa'da alt/orta düzey takımlarda görev alacak ya da burada kazanacağı başarılarla, futbolculuk döneminden gelen markasıyla da avrupa'nın iyi kulüplerinde görev alacak.

    çok büyük bir şans yakaladı, dilerim bu şansı iyi kullanır ve birlikte yükseliriz. östersunds faciasından sonra o akşam gönderilmesi taraftarıydım ama şimdi geldiği noktada 2 hafta kaybetse bile kendisini ayağa kaldırmaya çalışan tarafta olacağım. yeter ki korkmadan, yapması gerekeni yapsın, galatasaray'ın gücünün farkında olsun, taraftar zaten bu takımı sahiplendi.

    bize düşen pusuda bekleyip ilk tökezlediğinde yerden yere vurmak değil, elinden tutup doğrulmasını sağlamaktır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın