• 198
    öncelikle şunu belirteyim takımın gayet iyi yolda ilerlediğini gösteren bir maç oldu. kasımpaşa gibi tehlikeli oyunculara sahip bir takıma neredeyse nefes aldırmadık. böyle agresif oynayan, hırslı bir takımı izlemeyeli o kadar çok zaman olmuş ki bu durum resmen sanat filmi diye tabir edilen filmleri sevmeyen birisine bir hafta boyunca japon sanat filmi seyrettirip sonra güzel bir hollywood aksiyon filmi izlettirmeye benzedi.

    böyle olumlu atmosferlerde herşeye pozitif bakmak güzeldir ve de aynı zamanda kolaydır. ama ayağımızı yere sağlam basmamız lazım. böyle durumlarda bile eksiklerimizi görürsek, başarı bizim için kaçınılmaz olacaktır.

    maçı izlerken özellikle ilk yarıda garip bir endişe içimi kapladı. bilmiyorum genele yayılan bir endişe miydi bu acaba ama yaptığımız amansız ve sert presin getirdiği bir endişe. bu pres anlayışı göze çok hoş görünüyor ve süper ligde yer alan birçok takımı sürklase etmeye yetecektir kabul ama maç esnasında öyle poziyonlar oldu ki topu kaptırdığımız an yarı sahamızda büyük boşluklar oluştu.

    ayağa iyi pas yapan ve özellikle orta sahası kaliteli oyunculardan kurulu bir takıma karşı çok dikkatli olmakta fayda var. bu maçta karşımızda sadiku ve pavelka vardı. ikisi de mücadele özelliğiyle ağır basan lakin kaliteli sayılamayacak orta saha oyuncuları idi. umuyorum ki tudor da bu durumu görüyordur, daha sert ve ortada geçmesi beklenen maçlarda gerekli önlemleri alır. inşallah sonuç olarak da benim endişem yersiz bir endişe olarak bu satırlarda sonsuzluğa gömülür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın