• 186
    popov'un dedikleriyle başlayalım. diyor ki; gs pres yapacaktı, biliyorduk. bunu konuştuk. ancak acayip pres yapıyorlar. (bkz: #2248807).
    bir kasımpaşalı oyuncu da hep sağ tarafı kullanıyorlardı biliyorduk diyor. önlem alamadılar.

    messi'yi de bilirsin mesela. barca messi'yi çok etkili kullanıyor. peki napabilirsin? önlem almak öyle kolay bir iş değildir. her yerde dolanan; galatasaray önlem alınabilir bir takım, planları belli, b planı yok gibi laflar biraz geçersiz kalıyor.

    ortada bir gerçek var. maçtan önce kasımpaşa'nın hücum gücünden bahsedildi. (bkz: #2247649). böylesine iyi hücum eden, cepheden çok tehlikeli şutlar atabilen takıma karşı pozisyon vermedik. bunun önemini anlamak lazım. kiminle oynasak karşımızda kesin küme düşer denilmesi, oynadığımız oyunun gücünü ortaya koyuyor aslında. resmen sahadan siliyoruz takımları.

    şimdi çoook önemli bir eksikten bahsetmek istiyorum. bu kadar boğan, bu kadar dominant oyunda bu kadar az gol pozisyonu sağlıklı değil. gol sayımızda gomis ve tolga'nın dışında 2 gol var ki bu dengeli bir durum değil. bu durum hücum organizasyonunda yetersiz kaldığımızı gösteriyor. ancak telafisi çok kolay bir detay. yine de arada kötü polisi oynamakta fayda görüyorum.

    çok keyifli geçirdiğim gece için teşekkürler galatasaray...
App Store'dan indirin Google Play'den alın