• 46
    bence takımının 3. kalecisini**, 4. stoperini, 4. orta sahasını, 4. kanat alternatifini ve 3. forvetini çıkartamayan altyapı, başarısız bir altyapıdır. bu benim görüşüm tabi, ve daha farklı formüller de olabilir.

    16 yaşında stoperi çıkartırsın. takımdaki tecrübelilerden öğrenir, 18-19 yaşında da kiralarsın. iyi mi? tuttu mu? gelir ya direkt oynar, ya da 3. stoper olur. sonra yine aynı formül devam. hiç mu tutmadı? gönderirsin. oynamış oyuncu daha rahat gönderilir. altyapıdan geleceği için maaşı da az olur ve gönderirsin. aynısı diğer bölgeler için de geçerli.

    temelini iyi ver, takımdaki tecrübeli oyuncularla öğrensin, kadrona alternatif olsun, sonra kirala, döndüğünde hazırsa oynat. yoksa kirala, sat, ama altyapını işlet. yukarı sürekli gelsinler. sat, para kazan. tut, oynat. bayrak adam yap. bir formülün olsun yani altyapıda.

    sonra istersen macaristan liginden kulüp al, güzelce tesis yap. o takıma düzenli kirala oyuncularını, oradan da yerel oyuncu yetiştir, yarışmacı/yetiştirmeci takımın olsun bir avrupa ülkesinde. ileri seviyeye böyle geç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın