• 308
    takip edilmeyi hak eden takım. iyi bir kadro ve yetenek topluluğu yok elimizde. ancak bunun yanında sinan, cedi gibi bir çok işi ortalama vaad edebilen oyuncularımız var. sinan aylardır sakat olmasına ve hiç bir zaman vaad ettiğini veremeyen bir oyuncu olsa da temelde üstün bir yetenek ve baya konsantre gelmiş. furkan gibi daha kullanamadığımız ancak devreye sokabilirsek kesinlikle işimize yarayabilecek bir yeteneğimiz var. sinan, doğuş, cedi vs gibi maçın her anında motoru yüksek adamlar var. bunların yanında kenan, barış gibi parçalar ellerinden geleni yapıp takımı tamamlamaya çalışıyorlar. bireysel yeteneklerin toplamından daha yüksek bir yetenek ortaya çıkarmaya çalışıyorlar.

    bunun yanında çok dinamik bir şekilde savunma yapmaya çalışıyor, ön alanda baskı uyguluyor, tuzak kuruyor çok çabalıyoruz. bundan bir turnuva önce kaan kural "takımın karakterinin cedi ve doğuş'un karakteri olmalı." demişti. zannediyorum bahsettiği şey böyle bir şey. set hücumunda sıkıntı yaşıyoruz. elimizdeki kadroda top yönlendirici, ikincil oyun kurucu görevini üstlenebilecek oyuncular var ama net bir oyun kurucu yok.

    bu takımın eurobasket de başarı diyebileceğimiz bir derece vereceğini düşünmüyorum ki bu zaten söylenen bir şey. ama kolay lokma olmamak için çok çabalayan açıkçası bana gurur veren bir karakteri yaratmaya çalışıyorlar. bu takımın nüvesinden ilginç işler yaratabiliriz umarım.

    not: cedi ve furkan'daki farklılaşma çok net gözüküyor. nba'de ne kadar başarılı olacaklar emin değilim ancak seviye atlamış olmaları bile oyuna bakışlarını, özgüvenlerini ve oyunlarını etkilemiş. hatta hatta oluşturdukları havadan kenan'ın özgüveni bile etkileniyor. tek korkum sıkıntı maç sonlarından sonra bu takımın dirayetli kalıp kalmayacağı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın