• 17716
    çok iyi bir başlangıç yapmış takımımız.

    ancak ligin seviyesi düşük takımlarıyla oynadığımızı da göz ardı etmememiz gerekiyor. oynadığımız futbol zorluk derecesi yüksek maçlarda canımızı çok yakabilir. şu an hakkımızda "uzay futbolu oynuyorlar", "10 hafta kala şampiyon olurlar", "karşılarında duracak takım yok" gibi güzellemeler yapan medyanın niyetinin iyi olmadığını muhtemelen tahmin ediyorsunuzdur. ilk kötü gidişte neler yazacaklarını da biliyorsunuzdur.

    topa sahip olma ve hızlı paslaşma konusunda sıkıntılarımız var. oyunu çok fazla merkeze yığıyoruz. bu da iyi kapanacak takımlara fırsat veriyor. golü bulamadıkşa sıkıntımız artıyor. daha hiç geriye düşmedik. set hücumunda daha iyi olmalıyız. bunlar elbette uyum da gerektiren şeyler. ancak taktiksel olarak bu çalışmaların yapılıp yapılmadığını ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

    şu sıralar takım tudor'u taşıyor. ancak zaman geçtikçe bu durumun dengelenmesi hatta kimi zaman tudor'un takımı taşıması gerekecek. bu durumda neler olacağını şimdidwn kestirmek zor. ancak çok gaza gelmemeliyiz diye düşünüyorum. biraz daha temkinli olmalıyız bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın