• 17701
    kadro kalitesi gerçekten 4-5 level atlamış bir takım olduk bir anda ki bence şuan kurulan bu kadro ünal aysal (kıymetlimiz) döneminde kurulan kadrolardan daha nitelikli, tabiki alınacak başarılar, transfer edilen kaliteli isimlerin takım olabilmesi ve taraftarın başarıda da başarısızlıkta da kulübe itici güç olmasına bağlı. şimdi çer çöpü dışarıda tutarak kaliteli yedekler ile birlikte 11 kadromuza bakacak olursak;

    kale= canımız kaptanımız nandomuz
    sağ bek= mariano (denayer, linnes)
    stoper= maicon, denayer (serdar aziz, koray günter, ahmet çalık)
    sol bek= asamoah (linnes, carole'ü dahil etmiyorum gidebilme ihtimaline karşılık**)
    ön libero= fernando (asamoah, koray, denayer)
    orta saha= belhanda, n'diaye, feghouli, tolga ciğerci (garry rodrigues,asamoah, ''sinan, donk, de jong, selçuk ve yasin'i dahil etmek istemiyorum bu gruba da'')
    forvet= bafetimbi gomis( eren)

    ilk 11'e ve o mevkileri yedekleyecek oyunculara baktığımızda, kalite dışında daha da derinlere inecek olursak konuşulan dil, dini inançlar, kültür ve aile yaşantısı gibi birçok parametrenin bu transfer döneminde hayata geçirildiğini görmek çok zor değil. umarım kendi kendimize nazar değdirmeyiz ve gerçek bir şölen havasında geçer bu sene bizim için. asamoah transferi de netleştiğine göre ben de kendime vermiş olduğum sözümü tutmayıp bugün store'dan yeni sezon formamızı alacağım. madem takım olmalıyız madem sinerji yaratacağız, taraftar olarak biz de dahil olmalıyız. yürüyedur galatasaray'ım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın