• 8
    bana hep şu fantastik olayı ve haberi hatırlatan süper olay.

    http://www.yeniakit.com.tr/...en-yanit-246617.html

    edit: akit'e tık kazandırmamak amaçlı copy paste:

    --- alıntı ---
    galatasaray teknik direktörü jan olde riekerink, osmanlıspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. riekerink, kendisine sorulan "tl" sorusuna da cevap verdi.

    işte riekerink'in açıklamalarından öne çıkanlar;

    çok zor bir maç bizi bekliyor. osmanlıspor en fazla berabere kalan takım. avrupa ligi'nde de iyi işler yaptılar. futbolda bir çok gol duran toplardan geliyor. ligin başında da bu sorunumuz vardı daha sonra alan savunmasına geçtik. umarım bundan sonra bu tarz hatalardan dolayı gol yemeyiz. tolga ve podolski, osmanlıspor deplasmanında bizimle olamayacak. serdar'ın durumuna ise yarın bakacağız.

    riekerink, "kontratınızda türk lirasına geçmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna da cevap verdi. işte hollandalı teknik adamın konuyla ilgili açıklamaları;

    "sözleşmemde yazandan daha fazla türk lira'sı alacaksam neden olmasın türk lira'sına geçebilirim. işin şakası bir yana kur farkından dolayı üzgünüm"
    hollandalı teknik adamın bu sözleri sosyal medyada bir çok futbolsever konusunda tepki çekti. şaka yollu da olsa konuyla ilgili böyle bir değerlendirmede bulunan riekerink'e sarı kırmızılı taraftarlar da attıkları tweetlerle tepkilerini dile getirdi.

    (yeni şafak)
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın