• 550
    arsene wenger'in yerinde olsam, artık başarısızlığa ve yenilgiye alışmış tırrekleri takımdan gönderip 5-6 nokta atışı transfer ve kulübün kasasında nakit duran paranın sadece %60'ını harcayarak (hiç gelir elde etmesem bile) şampiyon takım kurabilirdim.

    4-2-3-1

    ---------------------cech-------------------------
    bellerin --- hummels --- bonucci --- kolasinac

    ----------bakayoko----------ramsey------------

    ox-------------------mesut----------------alexis

    -------------------lacazette----------------------

    yedek 11

    --------------------macey----------------------

    ---chambers----mustafi--holding----gibbs---

    -------------------kondogbia-------------------

    ---------------wilshere---tolisso---------------

    walcott---------------------------------sol açık

    --------------------o . giroud------------------

    kadro derinliği için welbeck, cazorla ve iwobi tutulabilir, renato sanchez kiralanabilir, son senesine giren mertesacker kalabilirdi.

    görüleceği üzere vasıfsız olduğuna inandığım stoper ve orta saha hattı dışında ciddi bir değişiklik yok takım kadrosunda. ilk 11'e çok değil 3 adam koyuyorum.

    transferler olarak bakayoko 45, tolisso 30, bonucci 30, kondogbia 30, hummels de takriben 60-65 m euro civarında bir paraya satın alınabilirdi. hummels dışında kalanların zaten reel transfer bedellerini yazdım. yani özetle hali hazırda alınan lacazette dışında 200 m euro gibi bir para çıkacaktı arsenal'in cebinden ki başta da değindiğim üzere bu paranın 2-3 katı bile parası olabilir arsenal'in kasasında nakit olarak; ffp olarak sıkıntı yaşanmaz, taraftar ile ara düzeltilir ve iddialı bir takım oluşturulabilirdi.

    elneny, monreal, xhaka, ospina, joel campbell, debuchy, koscielny, lucas perez toplamda 50-60 m euro eder günümüz transfer piyasasında. sırf xhaka ve koscielny ikilisi bile 30 m euro edebilir (etmemesi lazım ama güncel fiyatlarda edebilir).

    böylece elinde genç, dinamik bir orta saha, genç ve işi bilen kanatlar, taş gibi bir stoper hattı ve gol koklayan bir forvetin olurdu.

    şimdi benim projeksiyonumdan farklı olarak orta sahada xhaka, elneny ve coquelin gibi max. rotasyon oyuncusu olabilecek adamlara epl şampiyonluk adayı takımın orta sahası teslim edilmiş durumda. üstüne üstlük savunmada holding sıçıyor, koscielny zaten bitik, mertesacker sakat.

    sonra arsene kalsın deniyor. vay amk.

    edit: http://metro.co.uk/...-by-arsenal-6569522/ fm oynama bütçesi kendisine verilmiş gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın