• 396
    galatasaray scout ekibinin bu ligin küme düşen takımlarının analizlerini iyi yapmaları lazım. öyle bir lig ki, bir takım eğer koca sezon 10 puan toplayıp bile küme düşse, inanın aynı takım bizim ligde şampiyonluğa oynar. bu yüzden, küme düşen takımların oyuncularına ayrıca bir göz atmak lazım. bu adamlar öyle bir tempoyla ve iş yükü ile harmanlanıyorlar ki, işte en dandikleri bile fark yaratabiliyor. elmander'inden tut neill'ına, harry kewell, jeremain lens, emmanuel eboue, milan baros, demba ba hepsi ama hepsi faydalı olabildiler. bu adamlar iyi takımlardaysa ya ön planda olmadılar, ya da iyi oynadılarsa bile takımları çok kötüydü.

    sözün özü, bu ligin tozunu yutmuş adam boş çıkmıyor. fernando bile manchester city'de öncelikli adam değildi, bakın üç maçta herkes kafayı yedi adamın performansından dolayı.

    bu sene de west ham, brighton, crystal palace, bournemouth, watford gibi takımları takip etmeye çalışacağım. bence küme düşme mücadelesi bu takımlar arasında olacak. o yüzden illa ki bize de ekmek çıkacaktır. gönül ister fernando gibi büyük takımlarda forma şansı bulamayan piyango transferleri yapalım, ama öylesi dört beş senede bir gelir. fakat böyle takımların oyuncuları da fark yaratabilecek meziyette oluyorlar.

    premier lig'den gelip de bir boka yaramayan bir elano, bir de van persie var galiba. elano da milli takımda çatır çatır oynarken, van persie karakterinden dolayı çürük çıktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın