resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3541
    sezon başı(bkz: galatasaray sözlük antrenörler kulübü) tarafından afaroz edilmişti. kendisi çok kötü hocaydı vs. diye çok eleştirildi. şimdi herkes laflarını birbir yiyerek özür diliyor. geçen sene tudor'un başına gelenleri bizzat ben biliyorum. en ince ayrıntısına kadar. geçen sene ki kadroyla mourinho bile gelse başarılı olmayacağını birçok kez söyledim. ama bizim taraftarımız ölü çaycı poldi, yürümekten aciz yeni melo de jong ve şişman sneijder hayranı olduğu için onlar da tudor'u yemeye çalıştı. maç sonu tudor güzel bir laf söyledi '' türkiye de fikirler çok çabuk değişiyor, geçen sene ki benle bu sene ki ben, yine aynı kişiyiz'' adam hemen çözmüş türk insanını, burayı okumasına gerek kalmamış çevresi yetmiş sanırım.

    bu adama burada kondisyoner deniyordu. italya'dan kötü hoca çıkmaz beyler. adamın tam günümüz futbolu antrenörü. maç önü maç sonu argümanlarından da, oynattığı oyundan da bunu anlayabiliriz. adam gelmiş burada diyor ki tudor'un ne başarısı var? adam 38 yaşındaydı zaten. ne başarısı olabilir ki? karabük gibi vasat üstü takımı çivi gibi takım yapması nasıl bir antrenör olduğunu veya olacağını göstermiyor muydu? geçen sene ligin açılış maçını karabük'le yapmıştık. karabük toplama takım herkes yeni takım olduğu için rahat yeneriz diyordu noldu maçta fark yiyecektik az kalsın. son dakika şans golüyle yenebildik. bu adam karabük gibi vasat takımla büyük takımları mat etti. sonra tabi galatasaray'a geldi ihanete uğradı. ben yaşadıklarını çok iyi biliyorum. şimdi noldu peki? tudor'a bunu yapanlar lig başlamadan gönderildi. en tecrübelisi de geldi en kariyerlisi de sis olup uçtular. bakın bu adam galatasaray da başarılı olmayabilir fakat ileride iyi hoca olacaktır.

    ben geçen sene tudor hakkında bir kaç olumlu entry girmiştim. puan kaybettiğimiz maçlardan sonra, sözlüktekiler noldu senin tudor'una gördün mü diye özel mesaj atıyordu. şimdi burada burada özür mesajları atıyorlar. ama bunlar akıllanmaz, puan kaybettiğimiz maçlardan sonra yine çıkar derler ki '' biz demiştik tudor kötü hoca, kondisyoner oyun içi müdahaleleri kötü, tudor yüzünden yenildik '' ama şu güzel oyuna ovv n'diaye süper, tolga harika, rodriguez uçuyor da derler, bunun tudor'un başarısı olduğunu görmezler. geçen sene tudor'un takıma ne katkısı var diyorlardı, bu sene bakalım bi de herkesin küfür ettiği tolga takımın en iyisi, sahada en çok sırıtıan adam linnes'in bile kat ve kat performansı arttı. rodrigues yeni transfer gibi. diğer gelen oyuncularımızı saymıyorum bile.

    lütfen arkadaşlar bura öfke kusma yeri değil. bir adamın iyi hoca kötü hoca olduğunu anlamak için, her maçı 10-0 5-0 kazanmasını beklemeyin. mantalitesine bakın. oynatmak istediği oyuna bakın. etikete bakmayın. hala melo gelse oynasa diyen adamlar var burada. sürekli oyunculara hocaya bilmem kime öfke kusmayın. ekşi sözlükten bir farkı kalmadı buranın. herkes her şeyi biliyor herkes futbol uzmanı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın