resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:Lazio
Yaş:45
Uyruk:Hırvatistan
  • 3432
    (bkz: #2122886)

    yukarıdaki entry ilk maçı olan 18 şubat çaykur rizespor galatasaray maçı'nda tarafımdan yazılmış bir entry. dikkat çekmek istediğim bölüm ise;

    "salı günü oynanan psg-barcelona maçını izlerken dikkatimi çekmişti emery takımı ilk 25 dakika önde deli gibi koşturdu bastırdı sonraki 20 dakika ise defansa çekti ve dinlendirmeye başladı. ikinci yarı yine aynı şekilde 25 dakika baskı pres, 20 dakika defans şeklinde geçti. tudor ise bunu 55 dakika koşturup sonraki 35 dakika dinlendirme şeklinde denedi ki bize problem yaratan bu tercih oldu."

    hala hoca hakkında bunu düşünüyorum. takım bütün pilini maçın ortasında tüketiyor. bunu devre içinde aktif dinlenmeye çevirmemiz lazım. tempo yaptığımız her an gol bulma ihtimalimiz çok yüksek bugün bunu gördük. topu döndürecek, maçı rölantiye alacak kaliteli ayaklarımız da var çok şükür. artık hocanın golü bulduktan sonra tamamen defansa çekilmek değil ama ilk devrenin son 15-20 dakikasında takımı dinlendirmesi lazım. yoksa 3-0 öne geçtiğimiz maçta olmasa bile 1-0 veya 2-0 götürdüğümüz maçta başımıza iş alabiliriz.

    bunun dışında bu takım tabii ki onun eseridir ve ilk 2 maç itibariyle kendisine dair negatif düşünceleri azaltmaya başlamıştır. tamamen bitirmek ise kendisinin elinde. duran top sorununu ve takımın tempoyu ayarlama sorununu çözerse sezon sonu şampiyonluk kutlamalarında en büyük alkışı kendisi alır ki bu kadar dibe vurmuşken yukarı çıkmak her babayiğidin harcı değildir.

    (bkz: 19 ağustos 2017 osmanlıspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın