resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3287
    kayserispor maçında selçuk ile başlarsa destek mestek alamaz; alacağını sanıyorsa da zaten destek almamalıdır.

    kendisine yapılanları sneijder'e yapılanlar ile karşılaştırmamak lazım. sneijder, bir oyuncudur. sezonda 5 gol 15 asist yapan, forma sattıran, tribünleri dolduran, chedjou ve carole'ün röportajlarında belirttiği gibi "takım yenildiğinde yanında gülemeyeceğiniz" bir adamdır. yerine bugün belhanda değil ne bileyim mata, mesut özil gelse tepki de olmayabilirdi.

    tudor ise köy takımına yenilen bir takımı 6 aydır çalıştıran, elendikten sonra çıkıp saçma sapan açıklamalar yapan bir adamdır. bir wesley sneijder değildir. özetle; 10 numara pozisyonunda wesley sneijder, wesley sneijder'dir; tudor ise 10 numara pozisyonunda oyanayan servet çetin.

    melo gittikten sonra ortak kanı takımın melo gibi basan, top çalan oyuncu eksiği olduğu yönündeydi. her ne kadar bok atılsa da bu önermenin doğru olduğu anlaşıldı. şimdi gözüken şey kafasında futbolu bitiren selçuk ile takımın sahaya çıkmaması gerektiği. selçuk'u sevmeme nedeni arda'yı sevmeme nedeninden farklı olarak top oynamaması. yoksa hepimiz isteriz çıksın oynasın transfer yapmayalım ama oynamıyor 3 senedir; bu sene başında da oynayacak havası vermiyor. bu kafadaki bir adam için takımın taşlarını kaydırıp puan kaybederse desteklememek bir yana ana bacı söverim kimse kusura bakmasın
App Store'dan indirin Google Play'den alın