resim
Eren Derdiyok
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:FC Schaffhausen
Yaş:36
Uyruk:İsviçre
  • 1230
    ufak bir eren incelemesi yapalım geçen sezon ve önümüzdeki sezon hakkında:

    geçen sezon: geçen sezon eren lige müthiş başlamıştı ama attığı goller yine çok nadir topla buluşmalarıyla oluyordu. çok fantastik vuruşlar, kafa topları vs. doğru düzgün golü yok kendisinin neredeyse galatasaray'da. konumuz bu değil, geçen sene eren ceza sahası içinde topla sadece 1 kere buluşabiliyordu. açtığımız ortalar ya kendine ulaşmıyor ya da orta açmayı hiç düşünmüyorduk bakın eren hava hakimiyeti üst düzey olan bir forvet ve orta açmıyoruz ne kadar komik bir durum. neyse gelelim ceza sahası topla buluşmalarına genel de eren duvar pası yapar ceza sahası içinde dahi olsa ya da topu indirir ve etrafına bakar ilk tercihi gol değildir ha kendisi ciddi anlamda iyi bir forvettir ama golcü özelliği ile öne çıkmaz. aynı elmander gibi ileride koşar orta sahaya gelir yardım eder ver kaç yapar ama asal o 15+ gol istatistiğini düşünmez. eren tam bir takım oyuncusudur yani yardımcı forvet 4-4-2 nin vazgeçilmezi olabilir ama geçen seneki sistemde ne yapsa olmazdı hem kendisi formsuzdu hem de ceza sahasında topla buluşturacak ayaklarımız yoktu kendisini.

    önümüzdeki sezon: eren kesinlikle ve kesinlikle kulübeden gelebilecek en üst düzey hücum opsiyonu olacak seneye. sebebi ise orta saha 2 lisi+arkasında belhanda veya yanında gomis, sağ açıkat feghouli olursa tabi ve bir de mariano nun ortaları. bakın bu saydığım adamlar topu forvete ulaştırabilecek insanlar. geçen seneki sistem gibi bir sistem değil bu sefer baya baya golcü arayışındayız kanatlar gol de atacak ama ilk opsiyon hep topu forvete aktarmak olacak. haliyle gomis in formsuzluğu sürerse kendisi gomisten süre çalmaya başlayacaktır. ha daha da iyi gomis le beraber oynama şansı var ki bu opsiyon en tehlikelisi hem hava hem yerden tehlike yaratmamıza sebep olacaktır. ha benim beklentimi soracak olursanız 10+ gol atma şansı var bu sene eren'in ama dediğim gibi bu adam elmander gibi oyuncu 30 yaşında henüz. koşacak basacak duvar pasında olacak topu indirecek ve orta açarsak gol atacak.

    benim beklentim geçen seneye göre biraz daha fazla eren'den tabi bu beklentiyi gerçekleştirmesi için kulübede geçirdiği süre içinde daima hazır olmalı ve diğer oyuncularımız tarafından mutlaka beslenmeli. umarım kendisi ve tüm takım adına güzel bir sezon geçiririz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın