• 368
    bu takımda 2006'dan bu yana abdullah avcı'nın izi var. 2 sene milli takım aralığını da hesaba katarsak 9 senedir aynı teknik direktörle çalışıyor bu takım. bu istikrarla takdiri hak etmiyorlar mı?

    36 yaşındaki emre'den 34 yaşındaki mossoro'dan maksimum verim alan bir takım var. tabi bunun gibi tonlarca örnek var. üç büyükler 32'sinden sonra oyuncusunu toprağa gömüyorken takdiri hak etmiyorlar mı?

    cengiz ünder'den daha avrupa'da adı sanı duyulmamışken 15 milyon euro gibi rekor bir rakam elde eden bu kulüp takdiri hak etmiyor mu? cengiz'i zamanında altınordu'dan 700 bin euroya getirmek üç büyüklerin aklına niye gelmiyor? getirseler bile bu oyuncuyu geliştirip pazarlayabilir miydiler?

    her sene istisnasız bir şekilde yükselen, son senesinde şampiyonluğa oynayan, yeni sezonda şampiyonluk adayı olarak gösterilen ve avrupa'da iş yapmaya başlayan bu çapsız takım takdiri hak etmiyor mu?

    başarıları tesadüf değil, bir planlamanın sonucu. türkiye'de daha önce şahit olmadığım bir planlamanın sonucu. çapsız bir kulüpten, zamanında taş çatlasa 100 kişiye oynayan, boz baykuşlar gibi incicilerin taşak konusu olan bir kulüpten bir marka çıkardılar. takdiri hak etmiyorlar mı?

    iktidarın desteklediği diğer takımlara bakalım. ankaragücü gökçek zamanında destek aldı, battılar, şimdi dipte. kasımpaşa plansız patladı sonra cortladı. şimdi iddiasız bir takım. rizespor bildiğiniz gibi küme düştü. osmanlıspor mustafa akçay'dan sonra hamza ve bülent uygun'u takımın başına getirdi. adamlardaki vizyon bu kadar. allah belalarını verdi yani. e bunlar niye böyle oldu? kaldı ki türkiye'de her takım iktidar yalakası ve borazancısı. buna galatasaray da dahil. aklıma direk gelen onlarca olay var. bırakalım bu boş argümanları. adamlar başarılı mı başarılı. bu başarı bir planlamanın sonucu mu? evet. o halde bana saygı duymak düşer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın