resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 13176
    üç sene önce - kendisi de suçlu - olarak galatasaray'dan antrenmanda iken kovulan hoca.

    ünal aysal'ın yediği bokları kimse konuşmuyor ama.

    adnan öztürk, ali dürüst, abdürrahim albayrak gibi camianın her kesimini bir araya getiren yönetimi aniden çükünün keyfine tek adam olmak için bozan ünap aysal?
    bu bile sıranın terim'e geldiğinin en açık göstergesiydi.

    80 yaşına merdiven dayamış özkan olcay gibi adamları kurumsallaşma ayağına getirmesi?

    bülent tulun adlı adama sürekli sahip çıkıp, terim'i onunla kışkırtması?

    terimle sürekli 1'er yıllık kontrat yapıp, ilk tökezlediğinde kovulacağını sürekli hissettirmesi. ki bunun adı mobbing. eleman diye küçük görmeye çalış.

    futbolcu ile maç öncesi prim pazarlığı yapan ünal aysal?

    fatih terim suçlu değildir demiyorum. ama ünal aysal'ın hocanın üzerine oynadığı çok net belliydi. kovmak için yer arıyordu ama yemedi onca başarıdan sonra.

    fatih terim'in suçu kalmaya direnmemesiydi. ünal aysal denen adam 2001 senesine kadar üye olup olmadığından haberi bile olmayan adam. milletin emeklisi parkta oturur buna da başkanlık yolu açıldı. bununla ego savaşına girdi. nasıl girmesin? bi tarafta efsane bi tarafta zırt diye ortaya çıkan adam.

    gidin yazın ünal aysal'ın yaptıklarını başlığına. ünal aysal yüzünden tarihinde ilk defa men yedi bu kulüp uefa'dan. hadi dürüstseniz bunları yazın. zaten ünal aysal'ın başkanlığının ne olduğu iki senede ortaya çıktı.

    bana göre olayda asıl suçlu ünal aysal'dı. daha büyük oranda. fatih terim çıkar taraftardan bi özür diler, taraftar bağrına basar.

    hoş bence artık gelmez bu sene. sen git lucescu'ya. o sana kapıyı göstersin. sonra hocam gel bizi kurtar sezon ortası. aklı başında kimse bu topa girmez.

    lucescu gelirse tudor'u gönderip ya kendi gelmek ister ya da oğlunu getirmek ister. tudor başarılı olamazsa - ki görünen çok zor- bu sene gitti kesin. seneye yeni yönetimle daha güçlü gelir bence fatih terim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın