• 239
    kasları pek kaybetmeden, ayda 3-4 kilo şöyle verdim ben zamanında, sizlerle paylaşayım örnek menü ve fiziksel aktivitemi.

    fiziksel aktivite:
    asansörü hayatınızdan çıkarın.
    ayarlanabilir ağırlık seti alın. internette çok güzel siteler var hangi kas grubunu nasıl hareketlerle çalıştıracağınıza dair. unutmayın benim anlattığım hulk olma yöntemi değil, kasları çok kaybetmeden zayıflama yöntemi. oradan seçin sevdiğiniz hareketleri de. mümkün olduğunca tüm kaslarınızı çalıştırmaya çalışın.
    günlük 1 saat yürümeye çabalayın. açın kronometreyi. 30 dakika yürüyün. sonra da geri dönüşü yapın. ben hep akşam yürürüm. güneş de yakmıyor, mis. müzik dinleyin yürürken, zaman daha hızlı akar. yürürken yanınızda 1 litrelik pet şişe su olsun. su içme alışkanlığınız yoksa şunu yapın: yürürken 1 litre su. sabah kahvaltısı 500ml, akşam yemeği 500ml su ve ara öğünde 250ml su. 2 litre 250 mililitre su demek bu. bana yetti. uzmanlar 4 litre için diyorsa onlar içsin. 4 litre su ne arkadaşım?
    tatildeyseniz fırsat bu fırsat. 1 saat kadar yüzün. içinizden 60'a kadar sayın. durmadan yüzün. 10 saniye dinlenin. tekrar bir 60 saniye sonra. mis.

    yemekler:
    sabah ben genelde yumurta yerim. şaşmaz bu. 3 yumurta + beyaz peynir. veya lor peynirli omlet. bu tarz. ekmek yok. kahvaltı saat 10'da yapıyorum.
    öğlen 14.30 gibi 4-5 kaşık light yoğurt, kekik, pul biber, nane, sumak, karabiber ve 1 çorba kaşığı yulaf. mis gibi.
    ben akşam yemeğini erken yerim, 6 gibi. burada ya tavuk + bezelye ile, ya iki adet farklı sebze yemeğiyle, ya da köfte + sebze yemeğiyle besleniyorum. bulgur pilavı yediğim de olur. sebze yemeklerinden sevdikleriniz can dostunuz olsun. ve yemekten sonra soda içerim, güzel oluyor.
    akşam acıktım mı hiç takmam 7'den sonra yemek yemeyin diyenleri. salatalık yerim 1 tane. kalorisi az ve sağlıklı. gece de acıkırsam yine tercihim 1 adet salatalık veya çiğ havuç oluyor.

    alkole gelirsek, 2-3 günde bir içen biriyseniz bu şekilde ayda 4 değil, 3 verirsiniz. 2.5 verirsiniz. 2 verirsiniz ama yine verirsiniz. her gün içiyorsanız, bilemem. gerçi 2-3 günde bir içip bir şişe votka deviriyorsanız yine veremeyebilirsiniz.

    çok zor değil yahu zayıflamak. aldığınız kalori yaktığınızdan az olsun. vücudunuza soktuğunuz şeyler protein ağırlıklı olsun. doğal beslenmeye çalışın. fast food'a sırt çevirin. gazlı ve şekerli içecekleri bırakın. şekeri sadece meyve sebzeden alın. hareket edin. benim yöntemim buydu.

    ki sonra baktınız kilo vermenize gerek kalmadı. 150 gram tavuk yerine 300 yersiniz artık. 3 değil 5 köfte yersiniz. bol bol sebze yemeği yersiniz. akşam salatalık yerine meyve yersiniz. sağlıklı beslenme alışkanlığı da yanınıza kar kalır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın