• 851
    bu yaz yaptıkları ve muhtemel yapacakları transferler maliyetlerini bir kenara bırakırsak gayet iyi. maicon, mariano, belhanda, gomis, feghouli, fernando kaliteli isimler.

    ancak iyi bir takım olabilmeniz için kaliteli topçular yetmez.
    örneğin 2008-09 g.saray kadrosu kötümü idi? 2008 avrupa şampiyonasında 3. olan milli takımımızdan sabri, servet, emre aşık, emre güngör, gökhan zan, hakan balta, mehmet topal, ayhan, arda gibi yerlilerimiz, morgan de sanctis, meira, lincoln, h.kewell, nonda, baros gibi de yabancılarımız vardı. yada 2009-10 kadromuz kötümü idi? ama bu iki sezonda ilk ikiye bile giremedik.

    iyi bir teknik heyetiniz yoksa, doğru bir organizasyon kuramazsanız kaliteli futbolcularınız bile olsa başarılı olamazsınız. son iki yıldır yaşanan büyük başarısızlık sadece futbolculardan yada sürekli değiştirilen teknik direktörlerden kaynaklanmadı. yönetimden ayrılan insanların aktardıklarından mehmet özbek'in floryada ve takım üstünde oldukça sözsahibi olduğu anlaşılıyor. son iki yıldır galatasaray'ı dibe vurduran mehmet özbek derhal floryadan uzaklaştırılmalı ve florya işin ehillerine teslim edilmeli. yoksa kısa zaman içinde hiçbiriniz bir daha g.saray kulübünden içeri dahi giremeyeceksiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın