resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 13014
    istifa haberini duyar duymaz çocuk gibi sevindim. bize gelmesini isteyenlerin sayısı bir hayli fazla. fakat gelişi 3 bilinmeyenli değil 33 bilinmeyenli denklem. bilinenler: bize gelirse gittiği gün aldığımız save dosyasını devam ettiririz. onda şüphe yok. bilinmeyenlere baktığımızda ise :
    1- yerine kim geçecek ? adaylar şenol güneş, ersun yanal, abdullah avcı, aykut kocaman ve elbette lucescu. daha önce ersun yanal ve abdullah avcı milli takımı çalıştırdılar ama başarılı olamadılar. aykut'a aziz hayatta izin vermez. e göksel gümüşdağ da avcı'yı vermez. geriye şenol güneş kalıyor. diyelim şenol güneş milli takımın başına geçti. fikret de bir saniye durmadan lucescu'yu getirir. bu daha kötü olmaz mı?
    2- terim yuvasına dönerse ali dürüst ve abdürrahim albayrak da gelmeli deniyor. e dursun değil miydi bu adamlara kupa töreninde saygısızlık yapıp onları kulüpten kaçıran? tekrar gelirler mi?
    3- abdürrahim albayrak'ın galatasaray'a başkan olma isteğini bilmeyen yok. hatta 2018 seçimlerinde başkan olmasına kesin gözle bakılıyor. böyle bir durum varken abdürrahim albayrak, fatih terim'e: "ay lav yu hoçam bir sene bekle. ben başçan olduğumda beraber döneriz." der mi? hadi diyelim abdürrahim albayrak ruhunu dursun'a satıp: "bir şartla gelirim. mayıs 2018'e kadar yönetiminde yer alırım ondan sonra sen aday olmazsın ben de başkan olurum." der mi? derse ve dursun kabul ederse yandı gülüm keten helva. dursun ona öyle bir fake atar ki abdürrahim feleğini şaşırır. sonuçta söyledikleri ile yaptıkları tutmayan bir dursun'dan bahsediyoruz. dursun başkanlığında şampiyon bir galatasaray olursa dursun yine seçilir. o zaman ne olur? .
    4- basında can topsakal'ın lucescu ile görüşmeye gittiği söyleniyor. diyelim lucescu gelmeyi kabul etti. o zaman ne olacak? hangisi gelmeli? (yalnız bizimki de bu akşam akıyor maaşallah ekrem abi durumu haa)
    5- binbir katakulli ile bezdirilen fatih terim'e lig yarişinda engeller çıkarılmaz mı? ceza alması için hakemler tetikçilik yapmaz mı? terim de sinirine yenik düşüp hata yapmaz mı? federasyon kanadındaki bu terim nefreti galatasaray'a zarar vermez mi?
    6- arda'ya destek vernesine rağmen selçuk inan terim'in prensi olur mu ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın