resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3038
    kendisi gelirken beslenilen boş umutları gördükçe üzülerek söylüyorum ki, taraftar kitlemizin ne kadar etiket meraklısı olduğunun resmidir. buna kimse şahsi alınmasın, ne yazık ki hepimiz yer yer bu durumdayız.

    kimi, tudor'un sırf conte ve zidane ile aynı takımda oynadı diye, aynı teknik adamlık kabiliyetleri taşıdığını düşündü. kimi hırvatistan ve dolayısıyla balkan alt yapısına hakim biri olduğunu. kimi de harika bir kondisyoner olduğunu zannetti.

    halbuki bu adam daha gelmeden önce, geçmişi hakkında minik bir araştırma yapsaydınız, kalibresinin ve yetersizliğinin farkına varırdınız. kendisinin özellikle paok kariyeri neredeyse galatasaray ile bire bir aynı. orada başta berbatov olmak üzere, yıldız oyuncularla sorunlar yaşamış ve her mağlubiyetin ardından suçu başkalarında aramış. özellikle berbatov'u oynatmayarak, takımın hücum gücünü inanılmaz derecede düşürmüş. ligin ikinci yarısında ise arka arkaya 8 maçta sadece 1 galibiyet alınması üzerine, taraftar galeyana gelerek kendisinin istifasını istemiş. arabasına saldıracak düzeye dahi gelmişler. tudor ise futbolcuları suçlayarak, onları otelde sabahlatma cezasına çarptırmış. yönetime topu atarak takımın yetersiz olduğunu, zamana ve transfere ihtiyacı olduklarını söylemiş. akabinde paok yönetimi kendisinin istifa etmeyeceğini anlayınca, acil bir toplantı yaparak görevine son vermişler. bıraktığında paok 4.sırada ve liderin 38 puan gerisindeymiş. keza daha öncesindeki hajduk performansı da(hajduk hırvatistan liginin en büyük 2 takımından biridir) aynı şekilde rezalet.

    karabük'te bir galatasaray, bir de beşiktaş maçı kazandı diye, sosyal medya taraftarının gazına gelmeden önce şu araştırmayı yapılsaydı her şey çok daha farklı olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın