• 17266
    benim hayalimdeki galatasaray futbol takımı, karma bir düzen içeriyor. nasıl yani? hem oyuncu yetiştiren, hem genç oyuncuları alıp parlattıktan sonra satan, hem de yıllarca yatırım yaptığı bazı oyunculardan faydalanan ve simge isimler yaratan.

    yani benim hayalimdeki galatasaray yıllarca aynı harika kaleciyle devam eden, yetiştirdiği stoperleri hiç bir takıma satmayan ve yıllarca onlarla birlikte oynayan, dünya starı bir on numaraya ve forvete sahip bir galatasaray. bu takımın orta sahasındaki iki çalışkan ve ayağı düzgün futbolcu, enerjik bekler, yetenekli ve çalışkan kanat oyuncuları parlatılıp satıldıkça yenileri alınıyor ve bu sistem hiç bozulmuyor.

    yani şöyle diyeyim mesela:
    muslera-telles-ujfalusi-denayer-linnes-cyprien-delaney-bruma-sneijder-balde*-podolski
    buna benzer. ujfa yıllarca kalsa, denayer ile iyi bir ikili oluştursa... yedeklerimizi altyapıdan çıkartabilsek, rotasyonu çok iyi ayarlasak, sivrilen yerlimizi uygunsa ilk 11'e koysak...

    ben inanıyorum ki biz bunu yapsak, altınordu üst lige çıkabilse, trabzonspor taraftarı biraz daha makulleşse, bursaspor, göztepe, samsunspor gibi tribünleri dolu takımlar yukarıda kalıcı olsa ligin kalitesi de artar. bizim istikrarlı kadromuzu, azalan borcumuzu, avrupadaki sürecin sonunda gelen başarıları gören takımlar bizi örnek alır, güzel futbol izleriz. tabi ülkede de değişmesi gereken şeyler var.

    hayalimdeki galatasaray futbol takımı, anca hayalimdeki türkiye'de mümkün sanırım.
    hayallerde yaşıyor bazı... neyse.

    https://www.youtube.com/watch?v=B1K3KXTfN-8
App Store'dan indirin Google Play'den alın