resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 3010
    kardeşim bu adamın yaptığı şuna benzer;

    malaga'yı çalıştırırken ki takımınız 10. sırada olsun, real'in başına geçiyorsunuz, sonra da ben ronaldo ve kroos'u takımda görmek istemiyorum diyorsunuz
    ya da barca'nın başına geçiyorsunuz ben messi ve neymar'ı düşünmüyorum diyorsunuz,

    reading'i çalıştırırken ki takımınız 10 sırada olsun, chelsea'nin başına geçiyorsunuz, sonra da ben kante ve hazard'ı istemiyorum diyorsunuz ya da manu'nun başına geçip ben pogba ve lukaku'yu göndermek isityoum diyorsunuz.

    yani böyle bir şey yok. karabük'teyken abdürrezzak traore ile ahmet ilhan özbek'le çalışan adam galatasaray'a gelip "ben sneijder ve bruma'yı istemiyorum" diyemez lan. olamaz yani. futbolculuğu da bir boka benzemiyordu şişirmeyin adamı. juve efsanesi falan yaptılar adamı amk. çüş. tudor'un juve tarihindeki yeri cihan haspolatlı'nın bizim tarihimizdeki yeri kadardır. o da yalan yani.

    e sen kimsin arkadaş. bu nasıl bir ego. bruma'yı da gömerken "ben ibra'yla çalıştım, o bile böyle şeyler yapmıyordu diyordu", lan yetersiz bakiye, sen ibra'yla çalıştığında adam 23-24 yaşındaydı ne yapmasını bekliyordun. idare edeceksin, salak olmak lazım ya resmen. bildiğin kendi bacağına sıkıyorsun. sıktın daha doğrusu. "ben rodrigues'e basarım kondisyonu hz musa gibi yara yara gider" diye mi düşündü ya da "selçuk'a istasyon çalışmasını yükleyip ondan bir iniesta çıkarırım" diye mi düşündü bilemiyorum ama taaa en başından beri sakat olan planı elimizde patladı. hatta elimizde değil içimizde patladı.

    tarihe kara bir leke olarak yazıldı östersunds hezimeti. en başından beri 7'den 70'e herkesin ne yapıyor bu manyak dediği işler bize pahalıya mal oldu. hala utanmadan mükemmel bir takım olacağız göreceksiniz falan diyor. ben de ona kocaman bir hadi canım sen de diyorum.

    bitti oğlum senin hocalığın, iflas etti bizim gözümüzde. en kısa zamanda def ol git. ya sinirleniyorum arkadaş lan inanamıyorum ya. östersunds'a elendik lan!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın