resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 4676
    çıbanın başıdır. bu baş olduğu sürece çıban ancak ve ancak vücuda yayılır. kâh ufak ufak yayılır, kâh büyük yayılır ama hiçbir şekilde tedavi edilemez.

    adamın sadece 2 yılda öğüttüğü hocalara bakar mısınız? hamza hamzaoğlu, mustafa denizli, orhan atik -düşünün adam için resmi internet sitemizden sezon sonuna kadar kesinlikle hocamız olarak kalacak diye açıklama yapılıyor ama 3 hafta sonra teknik direktörlük lisansının olmadığı ortaya çıkıyor. apayrı bir rezalet, büyük bir kepazelik-, jan olde riekerink ve sonunda igor tudor. tudor'u da listeye dahil ediyorum zira tudor'un yaptıklarından bağımsız söylüyorum, onlar başka bir tartışmanın konusu, zaten icraatleriyle bu saatten sonra kulüpte hocalık yapamaz hale getirdi.

    bu adam, koskoca galatasaray'ın başına hoca getiremedi 2 yılda. koskoca galatasaray, bir önceki sezondan kalan hamza hamzaoğlu ve boşta olan emekli mustafa denizli'den sonra mart'tan temmuza kadar hoca bulamadı bu beceriksiz ve aciz adamın elinde. altyapı hocası diye getirilen hocayı orhan atik fiyaskosundan sonra durumu kotarmak için apar topar hoca yaptı, sonrasında hoca bulamayarak orada kalmasına karar verdi. sonrasında karabükspor'un hocasını, bana göre terbiyesizce bir hareketle takımın başına getirdi. gelinen durum ortada. yarın muhtemelen tudor'u gönderip biraz da bu şekilde zaman kazanır fakat dediğim gibi, çıbanın başıdır, kim gelirse gelsin kesip atılmadığı sürece kulübe zarar vermeye devam edecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın