resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 12763
    hocanın son kavga olaylarını araştırınca, işin aslında siyasi boyutu olduğu açıkça görülüyor. halk nezdinde "pelikancılar" olarak bilinen, hükümete yakın-anti islamcı tayfa (bkz: rasim ozan kütahyalı) (bkz: cem küçük) ve "anti-pelikancılar" olarak bilinen, yine hükümete yakın-islamcı tayfa (bkz: fatih tezcan) vs. arasında uzun süredir ciddi tartışma var. benim bu son olaydan anladığım; videoda konuşan ve hocanın burnunu kırdığını iddia eden eleman da hükümete "pelikancılar" nezdinde yakın. çok uzatmak ve sözlüğün "spor" modundan ayrılmak istemiyorum lakin maalesef bizim ülkemizde her şey politik.
    bakın hoca hakkında bir yazı: http://www.turkiyegazetesi.com.tr/...em-kucuk/597649.aspx
    bakın hoca hakkında uzun süre önceden bir video: https://www.youtube.com/watch?v=BGd26waO-lI (cem küçük ve rok anti-islamcı, pelikancı gazete yazarlarıdır.)

    bakın bu da hoca hakkında başka bir açıklama: https://twitter.com/...s/887684992494698500 (fatih tezcan, islamcı ve anti-pelikancı bir gazete yazarıdır.)

    öznel görüşüme göre özetlemek ve bir sonuca bağlamak gerekirse bu özet şöyle olacaktır: rok, cem küçük, arda turan tayfası; rıdvan dilmen'i federasyon başkanı yapıp gücü eline geçirmek istiyor.
    karşı taraftaysa fatih tezcan, yıldırım demirören tayfası var. hoca da bu tarafta görünüyor, en azından buraya itilmiş.

    kişisel not: kimlerle güç yarışına girdin hocam? değer miydi gerçekten?
App Store'dan indirin Google Play'den alın