resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2311
    taraftardan bu kadar tepki alan bir hoca olduğu için basiretsiz yönetim tarafından ilk tökezlemede yollanabilir. böylelikle asıl sorun yine başımızda kalmaya devam eder. senelerdir yaşadığımız kısır döngü de devam eder. tudor gitsin isteyen futbol uzmanı taraftarımız da kına yakar.

    şunu anlamak lazım takımın patronu teknik direktördür. oyuncular değil. bu demek değil ki hoca hemen oyuncuyu kaybetsin. yeri gelir oyuncuyu da kazanmak gerekir. yönetim, tudor ve sneijder üçgeninde herkes suçlu. ama en suçlusu en çirkini yönetim. resmen pislik yaparak yollanmak isteniyor sneijder. keşke bu noktada tudor işe el atıp en azından bu sene kal bize liderlik et dese ve sneijder de göt göbek salmadan adam gibi oynasa. ama pek bunlar yaşanmayacak gibi.

    sneijder gitse de kalsa da ben tudor'un yanındayım. çünkü sneijder kampa gelmeyerek oyuncu olarak görevini yapmadı. ben melo'nun da bu hareketlerinden tiksinirdim sneijder'in de. ayrıca melo'ya da böyle yapıldı deniyor. melo resmen kendi gitmek istedi. yaşına ve performansına göre de iyi bir para kazandırıp gitti. bir oyuncuyu sevmemiz onun kulüpten büyük olduğu anlamına gelmez. buna göre biraz da değerlendirmek gerekir bence olayları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın