• 16946
    en az 2 orta saha almadığı takdirde şampiyon olma ihtimali olmayan takım. hoş 2 tane transfer de yetmiyor ya.

    6 ve 8 numara transfer ettiğimizi hayal edelim. 6 numaramızın yedeği tolga 8 numaramızın yedeği selçuk. hanginiz bir sakatlık durumunda kart cezası durumunda bu 2 ismi gözü kapalı sahaya sürebilir? ben süremem.

    hissiyatım ise 1 adet 6 numara transferi, partneri selçuk olur. ilk 4-5 hadi diyelim 10 hafta ıkına ıkına bir şeyler yaparız geçen seneki gibi. sonra yavaş yavaş selçuklu orta sahayı kaldıramayan takım güzelce düşüşe geçer. sonra belhanda'ya gomis'e verdiğimiz paralarla eli kuru götü yaş kalırız.

    umarım dursun ve şürekası bizi şaşırtır da kaliteli 2 orta saha alır. selçuk ilk 11'den sürülür ve şampiyonluk hakkında konuşmaya başlayabiliriz.

    sneijder'in gidip gitmemesi yerine yapılacak transfere bağlı olarak bizi olumlu veya olumsuz etkileyebilir. mesela sneijder'in amc belhanda'nın solda oynadığı bir kadro yerine feghouli'nin sağda belhanda'nın amc oynadığı bir kadro daha verimli olur gibime geliyor. tabii ki feghouli gelir sneijder gitmezse daha iyi olur ama birinden birini tercih edecek olursak (ki muhtemelen etmek zorundayız) 27 yaşındaki feghouli'yi 33 yaşındaki sneijder'e tercih ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın