• 10491
    o kadar saçma sapan, olumsuz, memnuniyetsiz ve şımarıkça girdiler okumaya başladım ki burada artık katlanılamaz bir hal almaya başladı gerçekten. bu durumun baş sorumlularının da yaşça küçük, ergenlik dönemini atlamamış, kendini geliştirememiş ya da düşünmeyi beceremeyen tiplerden kaynaklandığı kanaatindeyim. tabii ki herkes ne isterse düşünmekte ve yazmakta özgürdür. fakat bu sözlükte oyuncuları galatasaray'dan daha önemli ve büyük göstermek ya da göstermeye çalışmak yeni moda oldu sanırım. çoğu girdilerde de bunu gözümüze gözümüze sokma çabaları da artık mide bulandırmaya başladı. gerçekten sözlüğe girerken taşıdığım o eski heyecanımı da yitirdim iyiden iyiye. banane kardeşim ne anlatıyorsun bunları bize diyebilirsiniz tabii en doğal hakkınızdır ama paylaşmak istedim ve benim gibi hisseden bir çok yazarın da bulunduğunun farkındayım.
    şunu da ayreten merak ediyorum. bazı yazar arkadaşlarımız girdi paylaştıklarında mail alabilme şansımız var mı acaba ? zira bir kaç yazar dışında çok da mantıklı girdiler paylaşan arkadaşlarımız kalmadı benim gözümde. örnek vermek gerekecek olursa;
    monacoprensi
    mahlas kemali
    quakerboy
    vs. vs.
    not : bu girdiyi oluştururken lakaplarını hatırlayamadığım, muhabbetimin olduğu, güzel girdiler paylaşan ve de benim dikkatimden kaçmış arkadaşlarım mutlaka vardır. onlardan da özür dilerim. ama beni birazcık tanıdılarsa zaten, alınganlık yapmayacaklarına eminim. :)
    saygılar, sevgiler..
App Store'dan indirin Google Play'den alın