• 16945
    umarım bu sezon başarılı olur, çünkü çok özledik. antremanlarını bile görsem heyecanlanıyorum. ama altta sayacağım maddeler beni korkutuyor.

    -teknik direktör yeterli/yetersiz destek görmüyor, sahiplenilmiyor. başarılı olduğu maçlarda yine sahiplenilmeyecek, başarısız olduğu anda kafasına kafasına vurulacaktır. akbabanın avını beklediği gibi beklenilecektir. yani güven yok.

    -gelen oyunculara verilen para üzerinden haklı/haksız çok eleştiri geliyor, sahiplenilmiyor. başarılı olduğunda hakediyor denilip övülecek-başarılı ama o parayı haketmiyor diye övülecek, başarısız olması için beklenilecektir.(başka takımlar oğuzhan özyakup denilen tiyatro oyuncusuna bile tapıyor, bu konuda haksızlık ettiğimizi düşünüyorum). yani güven yok.

    bu şartlar altında başarılı olmamız ne yazık ki mucize olacaktır. enerjiye falan inanmam ama kaza yapabilirim diye yola çıkarsan kaza yaparsın. direksiyonu iki parmakla çevirirsen kontrolü tam sağlayamazsın. kullandığın arabayı da sahiplenmezsen ne yolculuktan ne de şöförlüğünden zevk alırsın. ama gerçekten sahiplenmediğimizi düşünüyorum. ve sahiplenmediğimizde galatasaray'ın kötü olduğunu hep gördük. umarım bu sene öyle olmaz. çünkü şimdiden teknik direktörüne ömür biçenler, taktikleri patlatanlar, senaryo yazanlar, futbolcuları sakatlayıp-skandallar yazan hayalperest taraftarlarımız, arkadaşlarımız var. bilemiyorum gerçekten. tek isteğim başarılı olmamız.

    -
App Store'dan indirin Google Play'den alın