• 248
    clichy ve diğer transferler üzerinden güzelleme yapılarak iyi futbolcuları yıllardır bünyesinde bulundurduğu iddia edilen takım.

    başakşehir takımını, belediye takımı olmasından dolayı ben de sevmiyorum. zaten belediyenin takımı mı olur. ama atladığımız bir olay var. bu adamların kadrolarında bulunan oyuncuları geçen sene biz transfer etsek, sabaha kadar yönetime küfür ederdik (haklı olarak), komisyon alıyorlar derdik.

    takımın kalecisi volkan babacan, manisa ile küme düşen oyuncu. defansta fener artığı bekir ile yalçın, bekler bizim gönderdiğimiz uğur ve ferhat. orta saha fenerin sözleşme imzalamadığı emre. visca'yı zaten yıllar önce aldılar. forvette bizim çakma hakan şükür'ümüz battal ve beşiktaş'da dalga konusu olan pektemek, devre arası menajeri kulüp kulüp gezen adebayor.

    eğer clichy'i transfer ederlerse bu kulübe laf atacağımıza , kendi yönetimimize laf atmamız ve tepki göstermemiz gerekiyor. yoksa bu gözler 10 milyon euro denilen gomez'in beşiktaş'a nerdeyse bedavaya kiralandığını ve giderken de para kazandırdığını gördü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın