resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2204
    ben bu adamın yerinde olsam geçen sezondan elime belgeleri alırım. bakarım bi şöyle bu takım kaç gol yemiş, kaç gol atmış, nasıl yemiş, nasıl atmış.

    çok gol yemişiz değil mi? sebep? kaleci mi? hepimiz hemfikiriz ki kalecide sıkıntı yok. o zaman geç, defans. evet pozisyon analizlerini bir bir izle. biz en çok golu nasıl yemişiz? ben analiz manaliz yapmadım işin açıkcası bu sezon 10 maç bile izlememişimdir. ama yediğimiz gollerin bir çoğu yan toplar, duran toplar, korner bilmem ne. hop oraya bi transfer mi lazım?

    aranan kriter ne? kafa vurabilen bi stoper. bakıyorsun semih kaya dediğimiz adamın boyu kaç? 1.83. evet 1.83. kaç tane kafa vurmuş? birde sergio ramos'a bakıyorsun. boyu kaç? 1.83. evet evet aynen semih kaya ile ramos aynı boydalar. ikisi de 1.83. birisi nerdeyse sadece kafa golleriyle bile gol kralı olabilir durumda. tabi bunun takımla da çok ilgisi var da arkadaş kafa vurmayı biliyor işte. tutupta ben gidip defansa ramos'u alsınlar demiyorum zaten. eksik buysa kafa vuran bi tane stoper al. stoper tamam mı? diğer nerde eksik.

    sağ bek sol bek. sabri denen illeti artık yolluyor musunuz bu sezon. evet. hemen yerine adam akıllı pırpır bi sağ bek. buraları geçiyorum bile. zaten 10 yıldır sabri yüzünden kim geldiyse sağ bekte iş yapamadı arkadaş. eboue dışında.

    en önemli kısıma geldik. takımın orta sahası. bu takım bu kadar gol yemiş gol de atmış. ama bakıyorsun forvetlerin gol sayısı 10 anca. demekki ortasahanın ofansif kısmında bi sorun yok. sorun defansif kısım. yani dos. melo gittiğinden beri zaten çok olmadı ama, yeri bir türlü dolmuyor. hemen anında buraya aranan kriter ne? ofansif ortasahan iyi zaten di mi. senin buraya alacağın adamın sadece biraz bilekleri iyi olsun. sağa sola ciğersiz gibi bassın dursun top kapsın top kessin. aldığı topları da hemen en yakınındaki arkadaşına versin topla fazla oynamaya gerek yok. melo bunu yapıyordu. topu kazanıp veriyordu.

    atladık forvete. umut bulutlar pandevler erenler buraklar... burda analizi filan geçtim arkadaş. bana gol atan adam lazım ya sadece. yaşı filan da ciddi anlamda önemli değil. bakıyosun bu seneki gol kralı vagner love 33 yaşında. ya da işte drogba çok mu genç geldi bize. eto. genç mi? aynı şekilde gekas. bunlar genç mi? ama adamlar golcu. golu koklayan adamlar. nerde nasıl vurulacağını nerde duracağını bilen adamlar. bide buna güç kuvvet, doğru yere koşu yapmasını bilen birisini bulduk mu o da tamam.

    şimdi buraya futbol duayenleri gelip belki bana laf atanlar olacaktır da ben sadece gördüklerimi, onun yerinde olsaydım yapacaklarımı söyledim. benim için durum buyken. ben dediğim gibi ofansif ortasaham zaten iyiyken neden tekrar bi ofansif ortasaha transfer ediyorum ve geçen sene benim götümü kurtaran adamı satmaya çalışıp o yeni adamla yola devam etmeye çalışıyorum. burda mantık nerde? sen ilk önce bi takımın geçen seneye göre eksik yerlerini bi doldurursun. onları yaptıktan sonra dersin ki kardeşim ben bunu yaptım. senle cidden olmuyor. oynayamıyorsun işte. haydi sen yoluna ben yoluma dersin. onun yerine adamını alırsın. ama sen gidip takımındaki dünya yıldızını satmanın neresinde mantık? cidden aklım almıyor. ve gelmişsiniz burda tudoru destekleyin diyorsunuz. arkadaş neyi desteklicez ya?
App Store'dan indirin Google Play'den alın