resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2189
    sneijder'i cok severim. takimda en azindan bir sezon daha kalmasini isterim. tudor'un hastasi da degilim. sneijder'in kalmasi halinde takımı bu sene ucurmasa da, lokomotif olacagina suphem yok, cunku gorunuse gore kaliteyi uzun zaman sonra tekrar gozle gorulur sekilde yukseltiyoruz.

    ancak tudor'u da her seyi bir kenara birakip anlamaya calisiyorum. gozlemledigim kadariyla, gecen seneki duragan takimin faturasi sneijder'e cikmis gibi duruyor. saniyorum tudor, yasi itibariyle sneijder'e nazaran daha genc ve daha cok kosan, rakibi kovalayan bir adam olarak belhanda'yi istedi. planinda hareketli ve kosan bir takim yaratmak var. bu noktada tabi ki selcuk ve diger vasifsizlarin takimda tutulmasini ben de elestiriyorum. bunun disinda belhanda'nin ozellikle hucum ve skor anlaminda sneijder'in yerine monte edilmesi dusuncesi de elestirilebilir.

    fakat sneijder olmadan da oynamayi er ya da gec ogrenmemiz lazim. bu noktada belhanda tercihi yukarida belirttigim sebeplerle cok elestirilecektir. bununla beraber tudor'un savunmayi da hucumu da toplu halde ve efektif olarak yapma arayisinda oldugunu dusunuyorum.

    ne diyelim, her seye ragmen uzuluyorum ama takimimiz icin hayirlisi olsun insallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın