• 549
    bruma+podolski'den gelen paranın hepsi gomis+maicon ( ya da başka stoper)+ belhanda'ya verilmiş gözüküyor. transfer edilen isimlerden bağımsız olarak stoper ve santrafor takımın büyük eksiğiydi, bu bölgelere kaliteli isimlerin alınması ve dolayısıyla büyük paraların ödenmesini doğal buluyorum.fakat dediğim gibi isimler tartışılabilir.

    net rakamları bilemesek de en çok para belhanda'ya gömülmüş gibi duruyor. yine isimden bağımsız olarak belhanda'nın oynayabildiği bölgelerde eksiğimiz olmak birlikte ben böyle paralara transfer yapılabiliyorsa orta sahanın ortasına tolga'nın yerine önemli bi' ismin takıma katılmasını yeğlerdim.

    açıkçası, korkum bu yukarıda bahsi geçen mevkilere yapılan transferler sonrası paranın suyunu çekmesi ve ,bana kalırsa takımın en sıkıntılı alanlardan belki de başında gelen, orta alana ucuza kaçılarak transfer yaptık demek için transfer yapılması yapılması.ha keza sağ bek için de geçerli bu dediklerim. içimden bi' ses, bu alana böyle bi' transfer yapılması durumunda sezonun büyük bölümününde yine selçuk-tolga ikilisiyle maçlara çıkacağımızı söylüyor.

    tabi ki, inşallah yanılıyorumdur ve transfer bütçesini dengeli bi' şekilde harcıyoruzdur. misal cebimde 1000 tl var diyelim.ama üstümde don dahil tek kıyafet yok. akıl sağlığı yerinde olan bi' insan tutup da ayakkabıya 350, monta 450, kazağa 200 tl verip alt tarafı çıplak-donsuz dolaşmaz. elindeki parayı makul ölçülerde gerekli kıyafetlere böler ve ona göre harcamasını yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın