resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 2482
    is ahlakindan cok psikolojik vakaydi. kalli'nin ilk donemleri ve skibbe zamaninda cilgin atmis ama en ufak bir olayda psikolojisi kirilganlik gosterdigi icin takima ve oyuna kusup ve toparlayamamistir.

    ben kendisinin oyle bir tekmeyle yere dusen bir adam oldugunu da dusunmemistim. o mac boyu yere dusmelerinin psikolojik oldugunu tahmin ediyorum. yoksa skibbe zamaninda baya baya iki kisiyi sirtina alip devam etmeye calistigi pozisyonlar vardi.

    bir donem borussia dortmund ve eskisehirspor formalari giymis dede ile cocuklugu ayni mahallede gecmis. bir hikayede cok fakir yetistiklerini bazen cocukken cikolata caldiklarini okumustum. yani cok saglikli bir ortamda buyumemis. psikolojik tedavi alsa, cok klise ama cocukluguna falan inilse futbolu daha iyi yerlerde birakmis olurdu.

    bir de oynadigi mevki(oos) brezilya'nin en cok oyuncu urettigi mevki olunca milli takima da cagrilmadi. ama daha cok psikolojisi ve kirilgan yapisi onun hicbir zaman dunyanin en iyi oyuncularindan biri olmasina izin vermedi ve bence kendisi atanamamis kaka olarak futbol tarihinde yerini aldi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın