• 533
    ortaya çıkan isim çok, gelen yok.

    kaleci :nando , cenk , ozan can oruc (altınordu genç milli takım kalecisi )

    sağbek : linnes + yeni alınacak oyuncu + alt yapıdan ramazan evirgan civelek

    solbek : carole + transfer + linnes

    stoper : burada bir yoğunluk var. koray -semih - serdar - hakan - ahmet - maicon ki hala bir isim bakıyorlar arkadaş ne kadar stoper tutacağız takımda.

    koray : kiralık verilmeli ispanya ya da hollanda ligine.

    semih: elden çıkartılmalı

    hakan : yaştan dolayı gönderilmeli.

    ahmet - serdar - maicon ve alacaklarsa yeni yabancı almayacaklarsa balta takımda tutulup alt yapımızdan ozan kabak ile takviye edilmel, 5 stoper gayet yeter. ciddi sakatlık olmadığı müddetçe.

    orta saha lazım : 2 tane sağlam koşacak basacak orta saha lazım tolga ve selçuk kenara (umarım nigel de jong elden çıkartılır. )

    kanat: yasin - rodriguez - sinan - belhanda ( şino gitmediğini varsayıyorum )

    burada sinan eğer tudor ile kendine gelir,kendine bakar şımarık tavırlarından vazgeçer ise hem forvet için hem de kanat için kazanç olur.

    ofansinf orta saha : elinde şino var. alternatifi belhanda var. ztk için de atalay babacan var gene şans verip oynatacaksın ki çocuk değer verildiğini bilsin hata yapmaktan korkmasın galatasaray taraftarı da alt yapının önemini bir kez daha kavrasın.

    forvet : gomis - eren keşke gomis yerine daha farklı tipte birini alsaydık ama artık iş bitti sanırım. 3. oyuncuya bence gerek yok. hem alt yapıdan oyuncumuz var. yunus akgün ztk koysunlar bu çocuğu oynasın arkadaş 20 yaşında genç yetenek olmaz 16 iken koyacak değer vereceksin şımarık

    hatta alabilirsek bir tane scout tarzı genç pırpır bir forvet alalım gezen forvet kanata kaçaçak koridor açaçak hızlı ve yıpratıcı tarzda.

    bu şekilde alt yapıdan ve yeni gelenlerle kadro sayımız : 26 kişi olmuş olmakta. aşağıdaki gibi.

    kaleciler: nando , cenk , ozan can oruc
    stoper : ahmet - serdar - maicon -transfer -ozan kabak
    sağbek: transfer - linnes - ramazan civelek
    solbek : transfer+carole +linnes
    orta saha : 2 transfer -selçuk -tolga
    kanat : yasin - rodriguez - sinan - belhanda
    ofansinf orta saha: şino - belhanda -atalay babacan
    forvet: gomis - eren- yunus akgün pırpır transfer

    bu durumda gitmesi gereken kadromuzda ki isimler : eray, sabri(hala inanmıyorum ) semih , balta, koray, cavanda , tarık çamdal , nigel de jong, birhan , donk , emrah başsan , umut gündoğan (illaki unuttuklarım olmuştur . )

    gelmesi gereken kadar gitmesi gereken ve alt yapıdan üste gelecek oyuncuların da önemli olduğu bir transfer sezonu yaşamaktayız.

    bu transfer sezonunu sadece tudor'un eline vermekle de hata yapıyoruz , ayrıca bu adamın yok mu kendi teknik heyet kadrosu hala yardımcısı ayhan akman çünkü. neyse yine diyorum potansiyel olarak abd kadar büyük ama gerçekte ise uganda gibiyiz ne yazık ki özellikle son 3 4 yıldır !
App Store'dan indirin Google Play'den alın