resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 2112
    her sene olduğu gibi kötü bir basın performansı yüzünden tahminler üzerinden taraftar kendisi hakkındaki görüşlerini geliştiriyor. tudor kimi oyuncular ve durumlar ile alakalı görüşlerini biliyoruz. neden? çünkü ağzından çıkan ve kulağımız ile işittiğimiz için bildiğimiz hususlar kendisine soruldu. ancak biz gerçek manada tudor'un sniejder, selçuk, josue, semih gibi oyuncular hakkında ne düşündüğünü bilmiyoruz. hatta hatta ben carole hakkında ne düşündüğünü çok merak ediyorum. benim belli eşikleri atladığında değerli bir oyuncu olabileceğini düşündüğüm (fiziksel yapısı ve bazı becerileri sebebiyle) bir futbolcu. veya geçen sene öyle veya böyle karar vermeyi beklediğimiz bir koray günter var. ne oldu bu adama, deneyecek miyiz kendisini merak ediyorum. veya alt yapıdan antrenmalara katılan topçular ile ilgili gözlemleri neler, her sene ki gibi sadece ilk kampın antrenmanlarına katılan oyuncular mı yoksa a takım ile bazı bağları olabilir mi, merak ediyorum. ancak basın bunları merak etmiyor. tek dertleri manşet, içerikler bile kötü.

    yahu fas milli takım hocasına komisyon verileceği iddia edildi ancak bir kişi bile bu komisyonun kimin cebinden çıkacağını merak etmedi veya fas milli takımı hocasını telefonla arayıp soru sormadı bile.

    basın siz bizim dilimiz kulağımızsınız. şu adama soru sorun da biz de bir iki bir şey öğrenelim, tahminlerden fikirlerimizi yürütmeyelim.

    edit: bütün bu 7 satırlık entrynin özeti aslında basit. yahu soru sorun bu adamlara, sıkıştırın. ağızlarından baklayı alın. ne yani gidip hepimiz teker teker gidip soru mu soracağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın