resim
Enes Ünal
Takım:Bournemouth
Mevki:Santrfor
Yaş:27
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 492
    "yaklaşık bir buçuk senedir,* belçikalı tek bir (rakamla 1) hanım kız ile güzel ve düzeyli bir ilişki yaşayan aslan parçası."

    olayı şu güzel yerden alıp, "herkesin hayatı ortada, sosyal medya çok kötü, magazin her yerde"ye getirmek gerçekten saçmalığın dik alası.

    sosyal medya diye bir şey yokken de tüm türkiye ekran karşısında televole izleyip hangi ünlü kimle yakalanmış, hangi futbolcu son model arabasıyla bilmem ne yapmış haberlerini izliyorduk şimdi yalan söylemeye gerek yok bence. ha bir de olayı örfe adete bağlayanlar var ki* en çok onlar komik işte. ne örfü ne adeti biraderim? son 500 senedir olmayan bir şeyi hala sıkıntı etmekten sıkılmadınız mı yahu? sen de benim yaptığımı yap, seni rahatsız eden şeyi izleme, takip etme, sal yahu. sen de rahat edeceksin bak söz.

    ayrıca asıl sorun bunlar değil, asıl sorun mantalite.* sen ailenden veya çevrenden gerekli bazı bilgi birikimi almazsan aynı paranın ve ünün bünyedeki etkisi farklı oluyor.

    eray işcan: 26 yaşında, milyon euroları var, yıllardır galatasaray'ın 3. kalecisi, tek bir kurtarışı hatırlanmıyor ama çimenlere park ettiği porsche marka jipi ile ünlü. hayattan başka bir beklentisi olduğunu sanmıyorum.

    enes ünal: henüz 20 yaşında manchester city, twente, villareal gibi takımların kadrosunda pişti, pişmeye devam ediyor. twente'de yılı futbolcusu seçildi. şimdiden milli takım oyuncusu. hayatı futbol. arabasının markasını bilen varsa yazsın, ben görmedim.

    arda turan: ... ulen neyse tamam *
App Store'dan indirin Google Play'den alın