• 254
    hagi'den bana gelen atılma sebebine gore "`moderasyon ortak kararı"` imiş, sözlükte pilot olma sebebi.
    ilk kez böyle bir şey görüyorum ben sözlükte özür dilerim dostlar.
    bu kural dışılığa da illa ki bir yerden kural bulunacaktır. sadede gelelim.

    kendisi yıllardır sözlükte ve niteliksiz enrty giren, ilgi çekeyim diye yazan troll'lerden biri değil. 5 yıldan uzun bir süredir yazar bildiğim kadarıyla. çizgisi de aşağı yukarı hep aynı olmuştur. bunca yıl sonra bu kararı aldıracak ne yapmış, o bile söylenmiyor. daha doğrusu böyle bir şey yok...

    şimdi sözlüğün girişinde yazılan kurallar kısmına gelelim:

    "galatasaray sözlük'ün yazar, üye ve kullanıcı üzerindeki hakları"
    g) galatasaray sözlük, yazar alım kriterleriyle ilgili seçim ve bu haklar üzerine değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.
    ğ) galatasaray sözlük üyeliği, kurallara uyulmaması nedeniyle kapatılabilir.

    hangisi uyuyor ??

    bu sözlük gs lisesi kafasını eleştirip böyle yönetilmeyi seven bir sözlük bu aşikar, siz de bu kafada yaşamaya mahkumsunuz.
    küçük olsun bizim olsun değil nedir bu kafa.
    bir sebep belirtilmeksizin sözlük yazarlarının bir kısmı ile görüşleri uymuyor diye, moderasyon ortak kararı ile sözlükten atılmış what can i doo resmen.
    kendisiyle sözlükten tanışıp muhabbetimiz çok iyi olduğu için yazmıyorum bunları, sadece ortada bir adaletsizlik var ve moderasyon'un bunu telafi etmesi gerekiyor.
    böyle saçma bir kafada olup yönetilmeye devam edilecekse, o kullandığınıza inandığım whatsapp grubunda benim de pilot olmama karar verin hadi bakalım bekliyorum.
    ayrıca what can i doo ile benim entry'lerime tek tek bakarsanız gerek spor gerek ise siyasi çok zıt olduğumuzu görebilirsiniz.

    moderasyon bu kararını düzeltene ya da what can i doo yeni bir nick ile aramıza katılana kadar ben de kararlara ve kurallara saygı duymuyorum.
    nasıl olsa buranın kuralı bu sanırım.

    ayrıca fatih terim ve arda turan ile ilgili düşüncelerim alttadır.

    (bkz: fatih terim/@yeni hagi)
    (bkz: arda turan/@yeni hagi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın