• 21
    --- alıntı ---

    "270 milyon dolar borç var ama arazilerden 3 senede 200 milyon dolar gelecek"
    galatasaray'ın çözüm bekleyen çok ciddi sorunları var. sadece yönetime bırakılmayacak sorunlarımız var. bunu yönetimimiz değil, bütün galatasaray'ın halletmesi lazım. borçlar artıyor, elimizdekiler de gidecek. böyle sorunlar dururken, sayın başkan beni itibarsızlaştırmak için çabalıyor. genel kurulumuzun çok önemli iki tane emlak kullanılmasını için izin verdi. 100 milyon dolar gelecek, florya'dan da 100 milyon dolar gelsin, mayıs ayı itibariyle 270 milyon dolar borcumuz var. bu para ne zaman gelecek? diyelim ki 3 yıl içinde gelecek. bu borcu nasıl ödeyeceğiz? yine borç alacağız. diyelim ki 100 milyon dolar borç alsak 3 yılda 300 milyon eder zaten 270 milyon dolar borç var 570 milyon dolar eder. bütün bunlarla uğraşmamız gerekirken sayın başkan beni itibarsızlaştırmakla uğraşıyor. galatasaray son zamanlarda çok irtifa kaybediyor. sayın başkan bunlarla ilgilenmeli. biz doğru yola girmeliyiz.

    faruk süren

    --- alıntı ---

    1 günden az süre kaldı. galatasaray'ın son kurtuluşu olan araziler gidiyor. galatasaray borcunu kapatabilmek şöyle dursun, kanayan yarasına yara bandı yapıştıracak kadar bile para elde edemeyecek. ama bizim derdimiz kenny tete, can topsakal falan...

    illüzyonun altın bir kuralı vardır. siz izleyeni başka bir noktadaki harekete konsantre etmişken, diğer yandan yaptığınız hareket toplulukça algılanmaz. illüzyona devam, toplumca seviyoruz bunu. bu gidişle 10-15 sene sonra kenny tete'yi transfer edecek bir futbol kulübümüz olmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın