resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 12678
    arkasında durmaktan bir dakika bile şüphe etmediğim büyük hoca.

    kendisine kırgın olan, kızgın olan arkadaşlar da gerçekleri 12 haziran 2017'deki basın toplantısıyla görmeye başladı yavaş yavaş.

    bir kere bu adama son yıllarda akp'li damgası yapıştırıldı ki kendisi oldu bitti adanalı bir mhp'lidir. işte bu yüzden rıdvan ve arda'nın referandum video challenge'ına katılmadı. şimdi bahçeli muhabbetine gireceksiniz ama mhp'lilerin hayır dediği ortada. ayrıca ben hocanın evet dediğini de zannetmiyorum. neyse, buradan terim'i tuzağa düşüremeyenler son birkaç gündür evet dediğimiz için bize böyle yapılıyor demeye başladı ve iyice yerin dibine girdiler. yani fatih hocayı tuzağa çekmeye çalışanların kendisi rezil olup çıktı. yarın devran döndüğünde fatih terim yine saygıdeğer biri olarak kalır (usta'nın hikayesi hariç) ama rıdvan ve arda grubu rezil rüsva olacak, hatta oldu bile.

    mesela aklıma gelmişken söyleyeyim, basın toplantısında bir gazeteci, terim'e siyasi malzeme olarak kullanılabilecek bir orta açtı. hocam, demirören ve arda evet dedikleri için olayların bu duruma geldiğini söylüyor, sizin görüşünüz nedir, dış güçler vs dedi. hoca istese son dönemin moda söylemlerine sığınarak cevap verebilirdi ama yapmadı. muhatabına sorun deyip geçiştirdi. 2017 türkiyesinde bir başkası olsa bu soruya devletin bekası, reisimiz, din, allah, iman diye bir girer bir daha da çıkmazdı ama terim'in kendisini ispat etmek için böyle basitlikler yapmasına gerek yok. bunu anca arda gibiler yapar.

    sözün özü galatasaray'ın muhtemelen yakın zamanda önünde iki seçenek olacak. fatih terim ve arda turan arasında seçim yapmaya zorlanacak galatasaray. umarım o gün geldiğinde doğru tercih olan terim seçeneği galip çıkar. aksi takdirde gelsin prim pazarlıkları, gitsin galatasaray evlatları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın